Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge budować na arenie w pluginie War

thor332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pluginem War, a mianowicie ustawiłem w pliku konfiguracyjnym następującą opcje:

buildinzonesonly: true

A gdy wchodze na arene i chcę coś zniszczyć to wyskakuje komunikat na chacie:

War> You can't build here.

Czy muszę wgrać jakieś permisje czy co ? prosze o pomoc ! daje like i naj !

Opublikowano

Dodałeś sobie jakieś permisje?

Każdy plugin w takim stylu musi posiadać permisje.

więc sprawdź stronę (skąd pobrałeś) i sprawdź permisje dodaj je powinno zadziałać...

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

war posiada coś takiego jak komendy , więc aby edytować zarządzać arena wystarczy byc na serwerze co według mnie jest o wiele wygodniejsze i prostsze niż konfiguracja aren w config

http://war.tommytony.com/instructions#MPCforum
  • /zonemaker, /zonemaker <new-or-kicked-maker-name>
    • Toggles between player mode and MPCforum maker mode. Or gives/removes access to zonemaker commands for another player.

jeszcze chyba była komenda na wyłączenie areny ale tego to sobie sam poszukaj

Opublikowano

pisze zonemaker ale to mi nic nie daje :| czy do tego potrzebna jest permisja ? ja jako własciciel mam ustawiony w PermissionEx permisje '*' która daje wszystkie

Opublikowano

z tego co pamiętam zonemaker pozwala ci budować wewnątrz areny bo o to ci się rozchodzi, ale aby edytować arene trzeba chyba ja wyłączyć cos pewnie jak MPCforum toggle czy czemuś takiemu podobna komenda ale ona chyba jedynie wywala graczy jak sa i blokuje arene nic pozatym

do edycji jest tylko zonemaker ...

Opublikowano

dobra to już mam naprawione po prostu była zaznaczona za mała arena. Teraz mam pytanie czy da się budować w tym lobby War co są te poszczególne Teleporty do aren

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...