Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy wygląd Clienta vs Stary

#Ethes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym porównać nowy wygląd ze starym. Podoba wam się? Pozytywna zmiana? Moim zdaniem nowy wygląd ma same minusy. Przykładowo, chciałbym zagrać z nowo poznanym gracze normala, nie mogę ocenić jak bardzo jest doświadoczony w tą grę, gdyż w kolejce nie można już sprawdzić ilości wygranych meczy. W profilu też zostało to usunięte. Po meczu, sprawdzenie dywizji graczy też jest utrudnione. A jakie plusy? Po takim czasie...Jeszcze żadnych nie znalazłem. 

Opublikowano

Jak najbardziej pozytywna.

Co prawda, dopiero jest w fazie BETA, ale myślę, że postarają się, aby spełniał wszystkie wymagania.

To jest dobry krok od strony twórców. Powinni też spiąć dupy osoby odpowiedzialne za reworki/buffy/nerfy.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Kwestia przyzwyczajenia, na początku też byłem negatywnie nastawiony do tego nowego clienta, ale już mi przeszło :v

Na plus na pewno opcja pobierania kilku ostatnich gier, naprawienie sklepu. Usuną bugi, zoptymalizują i będzie git.

Opublikowano

Osobiście jakoś go nie lubie, zwłaszcza ta lista znajomych wiecznie stercząca po prawo, nie moge zmniejszyć rozdzielczości jak to na starym, no i nie mogę sie w nim odnaleźć, zbyt futurystyczny jak dla mnie, no i nie ukrywam że 1 klasy sprzętu nie mam, a zauważyłem że ten klient sie nawet nie minimalizuje do paska podczas gry, to też podkrada mi fpsy, albo powoduje dropy.

Jestem zwolennikiem starego clienta. :P

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Już kiedyś się na ten temat parę razy wypowiadałem. Brakuje mi niektórych rzeczy ze starego clienta - animacji w kolejkach na rankedy/normale (te poruszanie się sztandarów), możliwość zminimalizowania okna znajomych (na co mam to mieć ciągle otwarte jak mi przeszkadza), mniejszy czat, o wiele mniejszy czat (to co oni z tym zrobili to przeszło pojęcie - wielkie okno czatu bez możliwości jego powiększenia żeby widzieć z kim się pisze). Nie jest zły, jak to usprawnią to się przesiądę na niego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mnie osobiście nowy wygląd klienta nie przypadł do gustu. Nie chodzi tu jednak o spadek płynności działania, ale po prostu nie podoba mi się brak intuicyjności, która jak dla mnie stanowi podstawowy problem. Dodatkowo; podczas rankeda nie miałem możliwości zmienienia run ani masterek, gj Rito. :v

Opublikowano

Staraja sie unowoczesniac, ale mysle, ze stara wersja nie odstaje jakos graficzne poniewaz byla updatowania przez ten caly czas. Do nowego klienta zdazylem sie przyzwyczaic a jedyna wada byl zbugowany challenger tier nie wiedzialem kiedy sie spada a kiedy wchodzi, dlatego wrocilem do starego klienta i zostane przy nim do konca poki nie beda forcowac nowego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...