Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wypłaceniem na Drakelounge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na drakeloungu z darmowych 5$ zrobilem 25$ , więc postanowiłem wpłacić 12$ sby odblokowac withdraw. Wiem ze trzeba tez ta wplacona kase obstawic wiec zrobilem beta za 38e (25+12 wplacone). Niestety dalej nie moge wypłacić skinów. I tu moje pytanie. Co zrobić zebt moc je wypłacić? Postawić oddzielnego beta za 12$?

Opublikowano

pisze ci przeciez withdrawable coins ile masz, w czym problem?

Taki problem ze mam 52 i co chwile wyskakuje błąd. A na dole jest napisane że muszę 100% tego co wpłaciłem postawić. Postawiłem więcej i tu moje pytsnie.. Czy muszę dokładną kwotę wpłaconą czy to jakis bład strony

Withdrawable coins*: $52.47

To withdraw after you’ve deposited you must play 100% of the coins that you deposited, we have this rule to prevent our skin bank from being used as a trading platform. Withdrawable coins are updated when match ends.

Budowniczy
Opublikowano

nie polecam strony

scam

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

OKK. Odebrałem. Dla tych co nie moga to polecam tak jak ja:

1.Wplacic 10

2.Postawic to 10

3.Probowac Az wam sie uda bo wydaje mi sie ze na tej stronie jest max 3 boty i dlatego tak to wszystko jedt dlugo. (za 14 razem mi sie udalo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...