Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wygra majora!?

Kwarcik

KTO WYGRA MAJORA ATLANA 2K17  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO WYGRA MAJORA W ATLANCIE

• Virtus.pro - Pasha,taz,byali,neo,snax
      23
    • Astralis - Device,xyp9x,kjaerbye, gla1ve,dupreeh.
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę przeprowadzić małą ankietę, czyli kto wygra majora. Mam wrażenie że obie drużyny mają równe szanse, mają dobry czas. Astralis nie zwyciężyło jeszcze majora, nie byli nawet w finale, natomiast vp dawno (3lata temu) wygrali ostatniego majora, zatem obie druzyny mają ogromny głód na ten tytuł mimo wszystko uważam za faworytów Polaków ponieważ czesto działa regułka snax gra vp wygrywa, natomiast teraz nie tylko snax gra a cała druzyne swietnie sie spisuje, pasha, neo, taz czasami byali. Obie drużyny się rokrecają i będzie to wspaniałem widowisko. Zapraszam do dyskusji, jeśli ktoś ma ochotę napisać swoje spostrzeżenia to niech pisze ale jesli ktos przyszedl napisac "moim zdaniem  wygra vp" to niech jedynie odda głos w ankiecie.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Virtus.pro jako drużyna grają świetnie, lecz z grą indywidualną jest trochę gorzej. Natomiast Astralis ma trochę gorszą współprace, ale lepszą grę indywidualną.

Jeżeli Virtusi nadal będą tak grać jak grają to według mnie spokojnie mogą wygrać :)

Opublikowano

Astralis jest za mocne.. Po za tym VP na tym majorze nie ma swojej dobrej mapy więc można śmiało powiedzieć , że 2:0 dla astralis

Nie ma swojej dobrej mapy, maja nuke najlepszego na świecie, i świetnego overpassa było przeciez 14-0 z north, dodatkowo vp ma przygotowanego traina, widać bo wygrali go z SK a sk gra najlepiej na traincie no i cbl coś grają. 2:0 dla astry jest niemożliwe. Chyba ze wygrywaliby 16:14.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Virtus.pro jako drużyna grają świetnie, lecz z grą indywidualną jest trochę gorzej. Natomiast Astralis ma trochę gorszą współprace, ale lepszą grę indywidualną.

Jeżeli Virtusi nadal będą tak grać jak grają to według mnie spokojnie mogą wygrać :)

Brak gry indywidualnej? Oglądałeś choć jeden mecz VP? Dajmy np. takiego pashe w meczu z North na cbble. Jarek jak stał na B to oni nie mogli wejść..

Astralis jest za mocne.. Po za tym VP na tym majorze nie ma swojej dobrej mapy więc można śmiało powiedzieć , że 2:0 dla astralis

xD dobre kolego, Astralis za mocne? Nie zdzwiłbym się 2:0 dla VP. Mocne mapki to jak ktoś wyżej napisał Nuke, Train i Cbble.

Na moje VP powinno wygrać z Astralis.

Opublikowano

Panowie, w finale są duże nerwy Astralis nie ma doświadczenia takiego ja VP w związku z czym mam ogromną nadzieje że uda się polaczkom wygrać Majora !

Oglądając kilka ostatnich meczy vp nie tylko z Majora, można śmiało powiedzieć że są w formie. Dogadują się praktycznie w każdym calu. 

Zobaczymy co czas przyniesie, pozstaje trzymac kciuki !

Opublikowano

VP gra bardzo dobrze, ale byali nie zachwyca. Nie wiem, czy to emocje, czy brak formy, ale on powinien kosić każdego 1v1 a jest jak jest. 2:1 dla astralis wg mnie. Oczywiście sercem zawsze za polaczkami. :D

Budowniczy
Opublikowano

z*******y pomysł dodania w ankiecie zawodników ;vv

lece patriotycznie w vp, żeby się lepiej oglądało, bo i tak turniej na ++++ ;)

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Budowniczy
Opublikowano

turniej udany, ale jest taki niedosyt...

przegrali na własne życzenie ;d

szkoda snaxa, ale sam ich nie wykeruje

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Niestety wielka szkoda, od wygranej dzieliły ich 2 rundy.. Troszkę odpuścili na trainie gdy było 7:0.. Swoją drogą wcześniejsze 2 mapy powinny być ich ale do końca nie wyszło..

Szkoda mi chłopaków, zasługiwali na to. Wrócą silniejsi !

Well Play !

Opublikowano

K***a mać od początku mówiłem, że musi grać cały team. :) Brawo VP, brawo Astralis, fantastyczny mecz.

kazdy grał, przegrali mecz na wlasne zyczenie - xyp9x 1vs3 vs vp na 20hp bodajze, do tego głupie rundy eco - ten mecz powinien sie zakonczyc wynikiem 2:0 dla VP.

nawet nie chce wiedziec co siedzi teraz w glowie VP, lipa w c**j.. Do tego ten train to juz wgl.. wygrywali bodajze 13-7 po CT.

Opublikowano

To nie Astralis było lepsze tylko VP popełniło głupie błędy.. przegrali mecz wygrany 2-0.

Prawie się popłakałem jak przegrali te rushe tec-9 na B, a już mnie rozsadziło jak przegrali mecz.

Astralis nie zasłużyło na tą wygraną.

Opublikowano

Niestety wielka szkoda, od wygranej dzieliły ich 2 rundy.. Troszkę odpuścili na trainie gdy było 7:0.. Swoją drogą wcześniejsze 2 mapy powinny być ich ale do końca nie wyszło..

Well Play !

"Wrócą silniejsi" słyszę ten tekst prawie od 3 lat. :l

Chokestralis wygrało majora, tego to się mogło spodziewać chyba tylko te 8%, co postawiło na nich w meczu vs navi. W sumie to major dupy nie urwał, widownia na 500 osób, większe emocje wyrażają obserwujący mecz golfa.

Ja tam się jedynie cieszę, że sk przegrało i można było powyzywać brazoli na hltv.

tenor.gif

Opublikowano

Well Play !

"Wrócą silniejsi" słyszę ten tekst prawie od 3 lat. :l

Chokestralis wygrało majora, tego to się mogło spodziewać chyba tylko te 8%, co postawiło na nich w meczu vs navi. W sumie to major dupy nie urwał, widownia na 500 osób, większe emocje wyrażają obserwujący mecz golfa.

Ja tam się jedynie cieszę, że sk przegrało i można było powyzywać brazoli na hltv.

I widzisz wrócili, nie przegrali, bo grali słabiej tylko dlatego, że robili masę błędów. Głupie przegrane rundy eco lub force.. Na trainie były takie jak Astralis rushowało A lub B na samych tecach i VP się gubiło.. Błędy, błędy i jeszcze raz błędy. 

No nic. Trzeba czekać na kolejny turniej :) Dobre chociaż, że 40$ zarobiłem heh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...