Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z oglądaniem Majora na GOTV

ADAMIGO12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam taki problem, gdy oglądam MAJORA na cs:go to w GOTV nie moge nic przełączać, kamera stoi mi na jednym, tym samym zawodniku przez cały mecz i nie moge tego zmienieć, żaden klawisz mi nie działa oprocz konsoli i tabu, na to kółko zębate na TABie też nic nie mogę kliknąć, jak to naprawić ?

Opublikowano

Zresetuj steama i podczas odpalania GOTV nie rozmawiaj z nikim przez Skype, Steam, TS3, dopiero jak włączysz live to sobie pogadaj  :D 

Najlepiej jakbyś miał tylko odpalonego cs'a podczas odpalania, jak będzie już wszystko działało to sobie możesz włączyć wszystkie duperele  B)

Opublikowano

pewnie ci sie buguje że myszkę masz wlaczana jakbys ESC nacisnal podczas gry, mialem dzisiaj to samo tylko że mi sie tak dzialo jak uzywalem ALT+TAB  podczas ladowania mapy, lub jak zmienialem rozdzielczosc w grze i po zmienieniu jej odpalalem wlasnie GOTV bo mam w opcjach uruchamiania gry zeby mi odpalalo w rozdzielczosci 1024:768 a chcialem ogladac w 1920:1080

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...