Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym projekcie serwera Hardcore?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo i na wstępie wszyscy którzy czytają ten post dziękuje za poświecenie chwili czasu!

Dobra więc to ostatni mój projekt w życiu minecraft jak nie wypali to już nie będę zrobił kolejnych serwerów i zostawię mc w koszu już na zawsze...

Wiem ze jest dużo serwerów takich jak 

Hardcore i easyhc ale czy ludzie pamiętają stare czasy tych serwerów? 

Kto by pomyślał ze na serwer hardcore kupi się vipa kiedyś to było śmieszne teraz tylko ludzie chcą hajs brać i tylko tyle a nie dają nawet w 10 % dobrego serwera żeby grać na dłużej.

Mój projekt polega na tym że:

Serwer będzie się utrzymywał tylko z ub (3.89zł sms do portfela z tego idzie 1.50zł)

Tp na spawna? do bazy? Na tym serwerze będziesz musiał biegać zadnych tp nie będzie.

Turbodrop? Będzie ale nie do kupienia i będzie włączany jak będzie jakiś event.

Tnt? Tak są do wybory godziny albo od 12 do 24 lub od 10 do 24.

Co z haxami? No będzie administracja ale też będzie anty-cheat..

Sektory? NIE! Serwer będzie miał na początku tylko 250 slotów żeby nie było lagów a potem jak sie rozwinie to max 400 slotów..

chce stary hardcore a nie jakiś słaby serwerek..

Co do nethera? będzie tak jak na 9 edycji na skkf 

Bany za śmierć tak ale nie wiem czy na 5 dni czy na mniej czy więcej dajcie propozycje.

Co do reszty informacji udzielę jak uzgodnię co dodać jeszcze aaaaa! Wersja serwera myślę nad 1.7.2 albo 1.6!

Napiszcie w komentarzach co o tym myślicie! :) 

ps. jeśli ktoś myśli ze jakiś dzieciak chce otworzyć ten serwer to teraz wyprowadzę z błędu mam 20 lat. :)

Dziękuje za uwagę!

Opublikowano

A nie możesz dać nowszej wersji, a pluginem przywrócić starszego pvp? Sam pomysł nawet fajny.

...

Opublikowano

A nie możesz dać nowszej wersji, a pluginem przywrócić starszego pvp? Sam pomysł nawet fajny.

Jak najbardziej myślałem nad tym tylko nie podołał bym zrobieniu do niego pluginów i ogarnięciu wszystkiego można nad tym po myśleć ale jak już serwer się rozwinie to chce zobaczyć opinie graczy czy chcą takową wersje 

Opublikowano

Ban na 5 dni będzie strasznie zniechęcać do gry plus wersja minecrafta tym bardziej, ale rozumiem ze zależy Ci na spamowaniu mieczem jako że wszystkie dzieci easyhc lubia tylko taki sposób walki co miałoby za zadanie zapełnic te 150 slotów takimi właśnie osobami 

Pomocnik
Opublikowano

Ban na 24h. To byłboby lepsze wyjście

Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Za dużo gadania, wątpię, że wypali. Serwery Survival się przejadły.

Ban na max 24h! Może zamiast gildi zrób Factions, a teleport do bazy zostaw, tak samo na spawna.

Może jakaś duża kopalnia na spawnie się by przydała. Brak generatorów.

banner.jpg

Opublikowano

Pomysł fajny, ale co z tego jak gracze wejdą, pograją max 3 dni bo startuje kolejny serwer, osobiście nie wiązał bym z tym projektem nadziei.

Opublikowano

Chętnie bym pograł na takim serwerze, brakuje mi tego, Brak stowniarek, Expu z stone :/ Jezu czasy spawnerów <3 Skkf Wracaj!!!
Teraz wszystko się psuje, RÓB TEN SERWER! jak najbardziej, patrz jak mchc na psy schodzi - SKrzynki na Hardcore? hahaha Kur*a nie wpadł bym nigdy na taki pomysłł żeby na ostatnim serwerze który jest jeszcze do grania zrobić serwer na hajs,
Moim zdaniem serwer jak najbardziej wypali, zostaną na nim tylko ogary, 0  10-latków, Bo nikomu się kopać nie bd chciało, Drop złota jak najmniejszy :)
1.2, Na pvp ma się isc ze skillem a nie stackami koxów :) 0 fos, 0 beczek, stare dobre klepy, Powiedz mi jedno.. Jak często na starym SKKF widziałeś FOSY?
Beczki rozumiem...
Czekam na ten serwer.

Opublikowano

Dziękuję za te miłe i negatywne opinie! wezmę je do siebie oczywiście i to wszystko przemyśle! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...