Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BlazingFast nowy DDoS ochrona

denkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RF_121J4.png

Blazingfast ma nowy system ochrony przed DDoS teamspeak3, przeżyłem stressers i botnety, i nie spadnie lub utraty pakietów

Należy poprosić o tę ochronę bilety lub na czacie

Test IP: 188.209.52.86:9987

Opublikowano

Ta ochrona była zawsze. Jak rok temu stawiałem TeamSpeaka to miałem u nich VPS'y i po napisaniu do supportu takowa pomoc i filtry były - nie widzę tu żadnej nowości.

Co do tego czy to działa - no nie do końca. O tyle o ile niby ta ochrona DDOS jest jeszcze okej, to pod względem ataków aplikacyjnych to oni nie mają tak dobrych zabezpieczeń jak netspeak np.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Dziwnie łamana polszczyzna - jaki google to tłumaczyło - z ukraińskiego, marnie to wygląda i zalatuje amatorszczyzną.....

Opublikowano

daj mi znać, kiedy można w dół ten serwe  :ass:

Mieliście już swoje '5 minut'. Sporo osób Wam zaufało i zamiast chęci pomocy zbywaliście użytkowników twierdząc, że po waszej stronie jest wszystko okej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam tej firmy, wycina polskich klientów z serwerów przez co często zdarzą się (timeout).

Bardziej poprzedni dostawca ochrony mógł to robić, aktualnie posiadają wysokiej jakości uptime oraz ochronę, która pod strony działa wiele lepiej niż poprzednik.

Serwery są ulokowane w data center NFORCE, a parametry tych maszyn wykraczają za skalę polskich data center.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...