Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o hostingu TitanAxe?

Vindow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dżem dobry!

Ostatnio zrezygnowałem z hostingu Enderchest, zawiodłem się na nim. Podwyższyli ceny, a support olewa wszystko i wszystkich.

Kątem oka spostrzegłem niskie ceny na TitanAxe - prezentują się wręcz świetnie, za parę złotych tygodniowo mogę mieć porządny serwer z procesorem czterordzeniowym i 5000 MB RAM-u. Panel wygląda dość przyzwoicie, ale coś mi tu nie gra - jest zbyt "fajnie", żeby było prawdziwe. I tak się tu znalazłem - proszę o opinie na temat wyżej wymienionego hostingu TitanAxe.

Dzięki z góry

Łindoł

PS. Czy będę w stanie podpiąć zakupioną na OVH domenę pod serwer na TitanAxe? I czy TitanAxe ma jakiś itemshop?

Opublikowano

Ja zaczynam swoją przygodę z TitanAxe, serwer pod testowanie pluginów jest już kupiony od tygodnia, jak na razie support odpowiedział na każde moje wiadomości w ciągu 10 minut od przesłania zgłoszenia. Po testach mam zamiar wykupić u nich większy serwer, który będzie już tym, na którym będą grać gracze i domenę. Może później napiszę coś więcej, na tę chwilę polecam! :)

Opublikowano

Domene będziesz mógł podpiąć bez problemów , co do sklepu wyslalem ci linka jak to wygląda na pw ( oczywiscie panel sklepu możesz edytować ) co do hostingu to polecam niskie ceny , oraz support odpowiadający w błyskawicznym czasie. ;)

Opublikowano

Ogólnie to mogę Ci polecić spokojnie ten hosting. Mam serwer z 3 gb ram'u i bezproblemowo działa. Support odpowiada naprawdę, bardzo szybko. Ceny idealne. Bezproblemowo będziesz mógł podpiąć domene. Ogólnie to takie 9/10.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...