Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinające się filmy na YouTube

Adve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z komputerem, mianowicie filmy na YouTube strasznie się tną od zainstalowania systemu. Jedynie co wymieniałem przed instalacją to kartę graficzną na lepszą, system instalowałem ponieważ tamten nie nadawał się już do pracy.

Odpalałem filmy na Chrome, Mozilli, Operze i jest to samo, nawet na 144p tnie.

Tutaj podam wam specyfikacje kompa.

Procesor : AMD Athlon 64 3000+ @ 2.01GHz

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 7300GT (256MB)

RAM : 3GB

System : Windows XP Service Pack 3

Dodam, że dzisiaj zakupiłem kabelek zasilający (nowy) do karty graficznej i jest to samo.

Opublikowano

Zainstaluj wszystkie sterowniki jakie są dostępne dla podzespołów.

Internet to pewnie masz z*******y że nawet nie podałeś jaki.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Zainstaluj wszystkie sterowniki jakie są dostępne dla podzespołów.

Internet to pewnie masz z*******y że nawet nie podałeś jaki.  

Tak tak, internet zjebany, gdyby tak było, na wszystkich by cięło jak c**j.

Opublikowano

Łaskawie udzielisz odpowiedzi jaki masz te internet  czy masz to w 4 literach ? 

Jeśli internet jest w miarę szybki to tylko twoja wina że nie działa właściwie odtwarzanie z netu bo nie zainstalowałeś sterowników. 

Opublikowano

Łaskawie udzielisz odpowiedzi jaki masz te internet  czy masz to w 4 literach ? 

Jeśli internet jest w miarę szybki to tylko twoja wina że nie działa właściwie odtwarzanie z netu bo nie zainstalowałeś sterowników. 

Internet mam z UPC (o ile o to Ci chodziło)

I teraz się zastanawiam jakich mi tu może sterowników brakować..

Opublikowano

Jakichkolwiek, twój komputer to wiesz jakie zainstalowałeś a jakie nie.

XP wymaga sterowników praktycznie do każdego urządzenia czy chipsetu. Od tego jest strona producenta np płyt głównej by sobie ściągnąć i zainstalować. 

Opublikowano

Jakichkolwiek, twój komputer to wiesz jakie zainstalowałeś a jakie nie.

XP wymaga sterowników praktycznie do każdego urządzenia czy chipsetu. Od tego jest strona producenta np płyt głównej by sobie ściągnąć i zainstalować. 

Pewnie rzeczywiście czegoś nie zainstalowałem.. Jutro dam znać.

Opublikowano

Menedżer urządzeń i jedziesz z listy jakich sterowników Ci brakuje. Pewnie od grafy przede wszystkim. Zobacz też flasha itp. 

Od grafy mam, tak by mi gry nie chodziły ;)

Sam nie wiem czego mi tu brakuje.. niby wszystko jest.

JshO5bt.jpg

Opublikowano

Wyraźnie widać że nie masz zainstalowanych sterowników zwłaszcza tych do płyty głównej.

Ile razy mam ci to napisać, to już trzeci post w którym to pisze. Może dużymi literami w końcu zdołasz przeczytać. 

Opublikowano

To  użyj google, wpisz model i  wejdź na stronę producenta, ściąg i  zainstaluj sterowniki. 

Same tylko 4in1 wystarczą raczej.

Opublikowano

Skoro kiedyś tam wcześniej nie cięły się filmy to tylko aktualna konfiguracja i głównie brak sterowników to powoduje.

VIA jest gównianym chipsetem zwłaszcza dla multimediów, zainstaluj resztę sterowników (  głównie te do dysku ) i SP3 do windowsa jak nie masz.

Opublikowano

Skoro kiedyś tam wcześniej nie cięły się filmy to tylko aktualna konfiguracja i głównie brak sterowników to powoduje.

VIA jest gównianym chipsetem zwłaszcza dla multimediów, zainstaluj resztę sterowników (  głównie te do dysku ) i SP3 do windowsa jak nie masz.

Dodam że wymieniałem kartę graficzną ze względu na to że stara karta się zepsuła.

Opublikowano

Nawet jak byś wymienił na gorszą przy właściwym zainstalowaniu sterowników po instalacji systemu wszystko by działało jak należy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...