Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z blokadą Steam, CS:GO

kaku6140

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie mam pewien problem. Otóż kupiłem CS:GO w empiku, dostałem kod, wpisałem go na stronie itp. i aktywowałem go na Steamie, z tego co przeczytałem 

jeśli kupie grę od danej ceny w górę (chyba od 5 euro) powinna mi zejść blokada 30 dniowa na Steam, która pozwala dodawać znajomych tworzyć grupy, kupywać i sprzedawać na rynku itp. Minęło już 30 dni a ja dalej nie mogę nikogo dodać. Czy taki zakup liczy się na zdjęcie blokady czy tylko liczy się PSC i inne metody płatności?

Jeżeli tak to jeśli kupie np. Garry's Mod za PSC to mam pewność że ta blokada zniknie po czasie?

I ostatnie pytanie, jest jakaś możliwość zagrać z moją koleżanka w CS:GO jeżeli obydwoje mamy tą blokadę? Nie mamy siebie w znajomych, jednak jak do mnie przyszła i połączyła się z moim routerem to znalazła się w CS'ie jako "znajoma" w poczekalni. Mogłby ktoś pomóc? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Budowniczy
Opublikowano

z tego co pamiętam to trzeba doładować konto steam za +5e i kupić za to coś w sklepie lub na rynku

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Tak należy doładować za 5 euro i kupić jakąś gre (najtańszą), przynajmniej kiedyś tak było.

Opublikowano

Ok, dzięki, a jest w stanie mi ktoś powiedzieć jak zagrać ze znajomym w CS:GO na jednej mapie np. 1 vs. 1 kiedy i ja i znajomy ma blokadę Steam i nie możemy dodać siebie do poczekalni?

Z tego co czytałem można zagrać na LANie jeśli dwa komputery są podłączone i wystarczy komenda sv_lan 1 chyba, czy też będzie to działało na Hamachi? Jeśli nie to jak mogę to zrobić?

Opublikowano

Jeżeli ty bądź twój kolega będziecie w na dany serwerze, odpal profil steam i z prawej strony będziesz mial

W grze
Counter-Strike: Global Offensive
Kliknij dołącz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...