Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Reklamy Plus Network

Leneriver

Pytanie

Opublikowano
Hej!

Od jakiegoś czasu mam mały problem, który jest dość uciążliwy. A więc bardzo często, gdy jestem na YouTube i oglądam film, to po jakimś czasie tytuł filmu, oraz niektóre wyrazy w komentarzach, opisie itp. są odnośnikami do strony Plus Network. Gdy w to kliknę, to właśnie to tego mnie przenosi i wyszukuje tą frazę. Nie dzieje się tak tylko na przeglądarce. Gdy włączam program Origin i pojawia mi się panel logowania, to właśnie wyraz "Zaloguj" również jest odnośnikiem do wyszukiwarki Plus Network. Mam także problem taki, iż czasami, gdy po prostu gdzieś kliknę, to przenosi mnie do stron typu : "zarejestruj i wygraj, 18+" itp. Oczywiście to ignoruję, ale to bardzo utrudnia korzystanie z internetu. 

Czy ktoś ma jakiś pomysł? Resetowałem przeglądarkę, skanowałem komputer malware, adw i innymi programami, usuwałem programy z komputera. Aczkolwiek problem jest nadal. 

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób logi w FRST i wklej do poddziału Bezpieczeństwo. Więcej informacji znajdziesz w przyklejonym temacie w ów dziale.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Non omnis moriar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...