Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. eq dla ninji, czy int to dobry pomysł?

nikema123

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Kompletnie bezsensu, chmura to skill magiczny ale akurat w jej przypadku INT nic nie daje, tylko zrecznosc.

PS. Nie ten dział.

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

http://wiki.metin2.pl/index.php/Truj%C4%85ca_Chmura

Z tego wnioskować można, że tylko zręczność ją zwiększa, chmurka zawsze się przyda w przypadku gdy przeciwnik ma spory abs na sztylety. Ale co za tym idzie na magię ludzie też mają dużo, więc i jakieś kd antymagii byś musiał kołować. Czy to by było sensowne, sam do końca nie jestem przekonany.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Ja dalej myślę że int dla daggera lub archera, nic nie daje to jest ostatnia umiejętność w która się daje.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ja dalej myślę że int dla daggera lub archera, nic nie daje to jest ostatnia umiejętność w która się daje.

Tu się mylisz, zwiększa manę.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

http://wiki.metin2.pl/index.php/Truj%C4%85ca_Chmura

Z tego wnioskować można, że tylko zręczność ją zwiększa, chmurka zawsze się przyda w przypadku gdy przeciwnik ma spory abs na sztylety. Ale co za tym idzie na magię ludzie też mają dużo, więc i jakieś kd antymagii byś musiał kołować. Czy to by było sensowne, sam do końca nie jestem przekonany.

Na wiki pisze, że to atak magiczny. W grze siła ataku fizycznego. Jaki abs robić? Na to pewnie nigdy nie znajde odpowiedzi. Ten skil i postać jest na privach popie... Po 1 bugują chmurkę albo co innego. Po 2 są serwery gdzie się tą postać "wywyższa" celowo zwiększają jej dmg. Przykład grałem na almadi tam sztyle mają większy dmg niz 1 ręka :awkward:. Wybaczcie nie na temat ale warto o tym pomyśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...