Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Aurora - Bot do margonem

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Update 1.0.0.3

-Naprawiono błąd kiedy postać umarła

-Naprawiono pokazywanie błędów, zamiast pokazywać sie bez końca tylko raz się pokaże

-Opcja używania bonusu do x2 dropu (ustawienia->ogolne)

-Interaktywna mapa. Po najechaniu na obiekt myszka wyświetla się jego parametry

-Naprawiono zapisywanie loginu i hasła (cos jeszcze jest nie tak, na razie nie używajcie tej opcji)

Program sam się zaktualizuje przy starcie

Opublikowano

Ile zajęło Ci pisanie tego?

margonem to prymitywna gra, gdy masz pojęcie o programowaniu to w ciągu tygodnia/dwóch zrobiłbyś bota lepszego niż Aurora

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

jeszcze nie kupiłem . Na wyższym poziomie zauważyłem że będzie trochę żarło wyczerpke zanim mapa się zrespi. Wiem że to trochę zajmie bo bot dopiero w pierwszej fazie ale mam nadzieję doczekać się jakichś przejść przez mapek lub logoutów na wyznaczony czas :D

Opublikowano

jeszcze nie kupiłem . Na wyższym poziomie zauważyłem że będzie trochę żarło wyczerpke zanim mapa się zrespi. Wiem że to trochę zajmie bo bot dopiero w pierwszej fazie ale mam nadzieję doczekać się jakichś przejść przez mapek lub logoutów na wyznaczony czas :D

Jak na razie tylko to mnie wstrzymuje od kupna. Nie gram na niższych lvl, gdzie moby respią się poniżej 15 minut i/lub gdzie jest ich wystarczająco dużo na jednej mapie. Na wyższe lvl niestety Aurora w porównaniu do GoldBota wypada dosyć miernie w przypadku expa.

Opublikowano

Przykro mi mówić, lecz ze względu na znikome zainteresowanie ludzi, projekt zostaje porzucony i nie będzie rozwijany

Nic dziwnego skoro większość expowisk to są czerwone mapy i wszyscy siebie zabijają nawzajem, już nie mówiąc o wyczerpaniu.

Opublikowano

Przykro mi mówić, lecz ze względu na znikome zainteresowanie ludzi, projekt zostaje porzucony i nie będzie rozwijany

Nic dziwnego skoro większość expowisk to są czerwone mapy i wszyscy siebie zabijają nawzajem, już nie mówiąc o wyczerpaniu.

Czerwone mapki nie mają NIC do tego, że bot nie jest przez ludzi kupowany. Jeżeli już masz problem, że na expowiskach cię zabijają (na Aldousie ten problem nie istnieje) to można bota odpalić na noc. Problemem jest to, że bot może być ale do używania na małych lvl-ach, na większych jest zawsze parę map z mobami + respią się one długo, nie opłaca się płacić 20 zł, żeby expić na 1/5 czasem nawet 1/10 części dostępnego expa (patrz wyspa ingotia). Do e2 boty są za free, tylko do expa brakuje jakiegoś dobrego - na pewno nie potrzeba nam entego bota z takimi samymi opcjami. Do tej pory jedynym dobrym botem był bot "easyMargo"

Opublikowano

Moim zdaniem jest małe zainteresowanie ponieważ dużo ludzi czekało na dodanie przechodzenia przez mapki, relaga, zbierania lootów itp. Jakbyś jeszcze troche popracował nad nim to ja z kolegami na 100% byśmy go kupili i sądze że nie tylko my. 

Opublikowano

Czerwone mapki nie mają NIC do tego, że bot nie jest przez ludzi kupowany. Jeżeli już masz problem, że na expowiskach cię zabijają (na Aldousie ten problem nie istnieje) to można bota odpalić na noc. Problemem jest to, że bot może być ale do używania na małych lvl-ach, na większych jest zawsze parę map z mobami + respią się one długo, nie opłaca się płacić 20 zł, żeby expić na 1/5 czasem nawet 1/10 części dostępnego expa (patrz wyspa ingotia). Do e2 boty są za free, tylko do expa brakuje jakiegoś dobrego - na pewno nie potrzeba nam entego bota z takimi samymi opcjami. Do tej pory jedynym dobrym botem był bot "easyMargo"

Nawet jakbyś go zostawił na noc jest duża szansa na zgon przez innych, ja miałem takich sytuacji bardzo dużo, oczywiście po zgonie nie wiem co bot by zrobił xD

Moim zdaniem jest małe zainteresowanie ponieważ dużo ludzi czekało na dodanie przechodzenia przez mapki, relaga, zbierania lootów itp. Jakbyś jeszcze troche popracował nad nim to ja z kolegami na 100% byśmy go kupili i sądze że nie tylko my. 

Ja się wstrzymałem ponieważ bot nie był jeszcze do końca skończony, brakowało mu dużo rzeczy. Też pewnie bym go kupił w późniejszym czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...