Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kidmod Silkroad - Poszukiwany.

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nestle szkoda mi slow do ciebie.. oni sie nie podlizuja tylko mowia prawde.. zachowujesz sie dokladnie jak 12 latek.. warna ci nei zdejmiemy bo twoje zachowanie sie nie poprawilo ani w jednym stopniu.. a wrecz znow dostajesz warna tym razem ode mnie a nie od szanownego D&G, ktory ma duzo roboty i nie musi sie patrzec na jak to nazwales.. "takie zera jak ty" :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Szanowny D&D :D

Dupowłazy liczą na to, że dostaną moda popierając za każdym razem innego moda. W szkole pewnie też sprzedajecie, dzięki czemu lubi Was nauczyciel.

Przez ten czas w którym odpisujecie mi na te prowokacje mogliście dużo wnieść do forum, lecz tak jak mówię nie chce Wam się nic robić i dlatego nie zasługujecie na moderatora.

Zależy Wam jedynie na władzy bo gówno chce się Wam robić. Wyprzedzając odpowiedzi neo kidów - tak, mi też się nie chce nic robić, dlatego nie ubiegam się o żadnego moda.

Mod powinien zostać wybrany za pracę, którą wykonuje dla forum. Wtedy wiadomo, że robi to z pasji a nie dla władzy i lansu. Tutaj odbywa się natomiast śmieszny konkurs w stylu "kto chce moda ręka w góre".

Ale coż się dziwić, że jestem tak krytykowany skoro taka jest prawda i dobrze o tym wiecie. Tak więc zbierajcie się znów przez kolejne godziny na ripostę zamiast zacząć coś robić.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Szanowny D&D :D

Dupowłazy liczą na to, że dostaną moda popierając za każdym razem innego moda. W szkole pewnie też sprzedajecie, dzięki czemu lubi Was nauczyciel.

Przez ten czas w którym odpisujecie mi na te prowokacje mogliście dużo wnieść do forum, lecz tak jak mówię nie chce Wam się nic robić i dlatego nie zasługujecie na moderatora.

Zależy Wam jedynie na władzy bo gówno chce się Wam robić. Wyprzedzając odpowiedzi neo kidów - tak, mi też się nie chce nic robić, dlatego nie ubiegam się o żadnego moda.

Takiego czegos bez odpowiedzi nie mozna zostawic...

ja nie dam sie po sobie jezdzic ze komus lize dupe...

wiele juz takich widzialem co lizali dupe po czym tak sie opierdalali ze to jest szok bo mysleli ze troche poszpanuja i mod go nie zbauje albo admin na jakim servie albo cos takiego.

Ja swoje zdanie o tobie wyrazilem i mysle ze skonczylem dyskusje na ten temat.

Opublikowano

Ok a gdzie jakieś argumenty?

Poza tym nie prosiłem Cię o Twoje zdanie więc milcz i bierz się do roboty jeżeli faktycznie chcesz dostać tego moda.

Pokaż, że na niego zasługujesz.

Opublikowano

@up

czlowieku przestan, dostajesz kolejnego warna tym razem za spawn i "Dupowłazy".. nie wiem co ty masz za slownictwo, ze takie rzeczy wymyslasz- pogratulowac.

I macie wszyscy przestac spammic, bo nie na tym polega ten temat.

sygna1o.jpg

Opublikowano

xcoom nie zwracaj uwagi na takich ludzi ;] Oni tylko tego chca ;) Chcial byc fajny, ale mu nie wyszlo i tyle ;]

Opublikowano

A gdzie jakiś argument? Bo potraktuję to jako przyznanie mi racji.

Opublikowano

Hmm... Proponuję przyznać moda pierwszej lepszej "pijawce" , bo tutaj to chyba każdy się będzie droczył z naszym szanownym dzieciaczkiem :D

ps. może zamiast tego byście nad czymś popracowali, poexpili (a może nawet wyszli na dwór :huh: )

ps2. sry za spam , ale też lubię się wypowiadać w takich dyskusjach :P Jak 3 modów może i do tego kilku ubiegających się to chyba mi nikt nie zabroni

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja się o nic nie ubiegam, ja poprostu pokazuję wszystkim, jak te drogie neo kidy bardzo nie zaslugują na moda.

Dostaję za to warny ale przynajmniej będzie porządek i admin pomyśli dwa razy, zanim ktoremuś z nich powierzy moda ;).

Strzelacie sobie sami w stopę moi drodzy. Podlizujcie się dalej i dalej nic nie róbcie.

Gość Mounthains
Opublikowano

Aż mnie kusi, aby się włączyć do rozmowy.

Drogi nestle@ Dział Silkroad jest na tyle wielki, że trzeba poinformować o naborze na kidmoderatora. Temat jest założony w celu wybrania właściwej i odpowiedzialnej osoby. Jestem wstrząśnięty twoimi obrazami na userów i moderatorów. Zapewniam Ciebie że tutejsi moderatorzy są tutaj za coś. Nie dobieramy sobie kumpli lecz patrzymy na zasługi. Tutejsi modzi są doświadczeni i spokojni. Nie widziałem żadnych sporów. Dodatkowo jest to nabór na KidModeratora. Ranga ta pomaga ocenić zachowanie i wkład na forum. Po okresie 2 miesięcy Moderatorzy decydują, czy dana osoba się spisała.

Możesz wyrażać swoją opinię. Jednak po twoich wypowiedziach wszyscy zaczną Tobą gardzić. Nie chcę widzieć żadnych postów obrażających userów, jak i moderatorów. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia na moderatorów, proszę abyś napisał do administracji, lub Global Moderatora.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja się o nic nie ubiegam, ja poprostu pokazuję wszystkim, jak te drogie neo kidy bardzo nie zaslugują na moda.

Dostaję za to warny ale przynajmniej będzie porządek i admin pomyśli dwa razy, zanim ktoremuś z nich powierzy moda ;).

Strzelacie sobie sami w stopę moi drodzy. Podlizujcie się dalej i dalej nic nie róbcie.

Niestety ale to robi się żałosne, napisz to do administratora, ciekawe co on Ci na to odpowie, albo zamiast zawracać nam gitarę idź pograj z kolegami w piłkę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mounthains szacunek za odpowiedź na poziomie.

Mogę jedynie zapewnić, że nikt kto mi odpisywał w tym temacie moderatorem nie będzie, bo widać jaki z nich gówniarz.

To chciałem osiągnąć i mi się to udało, kilku trolli poszło do odstrzału :). Nie wierzycie? Poczekajcie.

Gość Mounthains
Opublikowano

Mogę jedynie zapewnić, że nikt kto mi odpisywał w tym temacie moderatorem nie będzie, bo widać jaki z nich gówniarz.

To chciałem osiągnąć i mi się to udało, kilku trolli poszło do odstrzału :). Nie wierzycie? Poczekajcie.

Nie martw się. Nie kierujemy się reputacją użytkowników, tylko ich wkładem w dział. Doceniamy komunikację z innymi, warny i zachowanie. Nie bierzemy byle kogo. Nawet jeżeli wybierzemy złą osobę, to się domyślimy podczas jego okresu Kidmoda. Niszczyć konkurencję tez jest złe. Skoro nie masz pytań w sprawie doboru kidmoda?

Wypowiedzi userów u nas się nie liczą podczas doboru. Nikt Ciebie nie posłucha. Możesz sobie darować ;). Przez takie zachowanie obrywasz tylko warny ;)

Pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Na pewno taka nieprzyjemna wymiana zdań na dobre nie wyjdzie. Czytając łapałem się za głowę, co to w ogóle za zachowanie. Pamiętajcie że naradzam się z innymi moderatorami i gdy któryś będzie miał coś przeciwko szansa przepada.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

U la la ;) To juz jestem przegrany xD Nie ma to jak kiedysniejsza sprzeczka z nuclear ;) A co do mojej aktywnosci to wracam od poniedzialku... wreszcie koniec poprawiania ocen bedzie ;]

Opublikowano

Spróbuj dalej się podlizywać to może CI wybaczy.

Opublikowano

@nestle.

Jeśli uważasz, ze nikt tutaj na forum nic nie zrobił ( chodzi mi o kandydatów na kidmoda ) to zobacz liczbę wszelkich TuT'ów tych osób. Potem sie wypowiadaj;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Hm, Ciebie chyba boli że nie masz modka :) Bo według Ciebie ja nie zasługuje na moda, to Ty byś pokazał jak to się robi nieprawdaż?

Opublikowano

Już wcześniej pisałem, że nie chcę żadnego moda, ale Tobie specjalnie trzeba to powtórzyć abyś zrozumiał.

Cóż, są ludzie i taborety.

Opublikowano

Skoro nie chcesz, to uszanuj prace innych, a nie krytykujesz. Zawsze łatwiej jest krytykować, niż zrobić coś samemu^_^.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ja być może napiszę podanie, lecz wątpię w moją wygraną bo nie udzielam się w Botach do globala, co innego z Priv serverami, bo te znam jak własną kieszeń. [[TuT'ów zrobiłem do nich co nie miara, lecz sporo jest już usuniętych :) ]]. Będę to musiał jutro przestudiować(boty do globala ). Jest jeszcze inna opcja, to taka, że poprę xcoom'a wg. mnie najlepszego kandydata na to stanowisko. Lata doświadczenia, dobry kontakt z userami i prostota wypowiedzi. To co inni piszą w 250 linijek, xcoom napisze to w 1 :) Powodzenia wszystkim kandydatom ! :)

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Już wcześniej pisałem, że nie chcę żadnego moda, ale Tobie specjalnie trzeba to powtórzyć abyś zrozumiał.

Cóż, są ludzie i taborety.

No to nie pisz tu, bo Cię to nie dotyczy :).

Gość Mounthains
Opublikowano

NuclearSun@ Prosiłbym, abyś nie krążył już więcej sprzeczek z nestle. Nie warto.

arabb@ Przemyśl to co napisałeś. Skoro jesteś z nestle, to wypada podać jakieś uzasadnienie.

Admin Cienia
Opublikowano

Miała to być prosta informacja na temat poboru na kida, widać nawet ogarniecie tego jest za trudne. Nie wiem na dodatek co tutaj robi mod diablo i pozostali. Temat zamknięty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...