Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po upływie 4-5 min gra klatkuje

RemekZq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy odpalę cs'a wejdę na serwer wszystko ładnie pięknie śmiga, ale już po 4-5min grania, zaczyna przerywać gdy strzelam i jakby klatkuje. Proszę o pomoc , z góry dzieki ! 

Opublikowano

Problemem może być przegrzewający się komputer, czyściłeś ostatnio wentylator z kurzu ?

Jeśli to miała by być wina przegrzewającego się komputera, to zapewne już dawno by się spalił.

Witam mam taki problem gdy odpalę cs'a wejdę na serwer wszystko ładnie pięknie śmiga, ale już po 4-5min grania, zaczyna przerywać gdy strzelam i jakby klatkuje. Proszę o pomoc , z góry dzieki ! 

Steam/NS?

Reinstallowałeś CS? Jeśli tak i problem jest ten sam spróbuj innej wersji cs.

Mogłeś takie informacje podać na początku, nie było by teraz pytań...

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Problemem może być przegrzewający się komputer, czyściłeś ostatnio wentylator z kurzu ?

Jeśli to miała by być wina przegrzewającego się komputera, to zapewne już dawno by się spalił.

Steam/NS?

Reinstallowałeś CS? Jeśli tak i problem jest ten sam spróbuj innej wersji cs.

Mogłeś takie informacje podać na początku, nie było by teraz pytań...

Nie koniecznie, nie zgodzę się ;) Sam kilka lat temu z wcześniejszym laptopem mialem problem tego typu, odpalając grę i przegrywająć parę minut miałem nieziemskie klatki, wentylator głośno zaczynał chodzić i albo zawieszał się cały system albo komp się wyłączał. Przeczyściłem wentylator sprężonym powietrzem i problem minął, spotkałem się już nie raz z tym że ludzie mają te same problemy więc tak samo może być tutaj choć nie musi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...