Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za SweetFx jest VAC?

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie.Czy za SweetFx jest VAC Ban ?

Prosze o wypowiadanie sie osób ktore znają odpowiedz.

A nie takie osoby ktore wprowadzają w bląd.

Dzisiaj ogladalem shrouda na yt. I widze ze gra na sweetfx A jest on proplayerem czyli chyba VACA nie ma ale wole sie spytac.

Z gory dzieki :)

Opublikowano

Samo valve się wypowiedziało na temat SFX, można swobodnie z niego korzystać 

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Budowniczy
Opublikowano

Niby nie ma ;)

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Bywalec
Opublikowano

Witam tak jak w temacie.Czy za SweetFx jest VAC Ban ?

Prosze o wypowiadanie sie osób ktore znają odpowiedz.

A nie takie osoby ktore wprowadzają w bląd.

Dzisiaj ogladalem shrouda na yt. I widze ze gra na sweetfx A jest on proplayerem czyli chyba VACA nie ma ale wole sie spytac.

Z gory dzieki :)

Shroud nie użyuwa sfx. ma po prostu podniesiony digital vibrance.

Opublikowano

Samo valve się wypowiedziało na temat SFX, można swobodnie z niego korzysta

ingerencja w pliki gry jest więc tak samo można wyłapać jak za skin chenger :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Kolejny "Specjalista". Dowiedz się co to ingerencja w pliki gry a potem pisz. Sweet FX wrzuca się do plików gry i nic się nie podmienia. Idąc twoim tropem myślenia nawet jak wrzucę sobie zdjęcie z wakacji do plików gry to też jest ingerencja w pliki gry.

Opublikowano

Można dostać ale nie trzeba ;] Używasz na własną odpowiedzialność. Różnie bywa.

Ja bym radzil nie korzystac

Moj brat wyłapał Vaca

I na c**j kłamiesz? Nikt nigdy nie dostał VAC za SweetFX... ludzie po prostu zrzucają na jakieś "czcionki" i inne takie żeby nie przyznać się do używania cheatów.

Na miejscu moderacji dałbym wam po 10 puntków i blokadę postowania na tydzień.

Opublikowano

SweetFX zabroniony jest na ligach. Ja osobiście gram na tym już długi czas i vaca nie dostałem. W grze 1100 godzin na tym programie. 

Czy jest za to VAC - nie :)

Opublikowano

Kolejny "Specjalista". Dowiedz się co to ingerencja w pliki gry a potem pisz. Sweet FX wrzuca się do plików gry i nic się nie podmienia. Idąc twoim tropem myślenia nawet jak wrzucę sobie zdjęcie z wakacji do plików gry to też jest ingerencja w pliki gry.

są foldery które można i które nie można zmiana czcionki nie ale skin chenger i swet fx zmienia własnie tam gdzie nie wolno nic ruszać,znam osoby które dostały bana właśnie za samego skin chengera i samego sweetefx bo myśleli że to jak zmiana czcionki :P

Opublikowano

są foldery które można i które nie można zmiana czcionki nie ale skin chenger i swet fx zmienia własnie tam gdzie nie wolno nic ruszać,znam osoby które dostały bana właśnie za samego skin chengera i samego sweetefx bo myśleli że to jak zmiana czcionki :P

k***a koleś xD nikt nigdy nie dostał bana za SweetFX- nawet znane osoby go używają... twoi koledzy byli pierdolonymi cheaterami i nie chcieli się przyznać, a ty jesteś na tyle głupi, że im uwierzyłeś

zresztą jesteś typem, który pół roku płacze, że przez cheaterów z golda nie może wyjść, więc o czym my tu mówimy

wydupiaj z tego działu i nigdy nie wracaj

Opublikowano

k***a koleś xD nikt nigdy nie dostał bana za SweetFX- nawet znane osoby go używają... twoi koledzy byli pierdolonymi cheaterami i nie chcieli się przyznać, a ty jesteś na tyle głupi, że im uwierzyłeś

zresztą jesteś typem, który pół roku płacze, że przez cheaterów z golda nie może wyjść, więc o czym my tu mówimy

wydupiaj z tego działu i nigdy nie wracaj

a Ty jesteś typkiem który każdego na mpc potrafi tylko zwyzywać, bo ma mniej wiedzy niż niby Ty,twoje posty nie niosą za sobą nic oprócz nienawiści i wyzywania 90% graczy tutaj no bo co to nie Ty,taki pro jesteś jakiś globusek, i wszystko wiesz najlepiej to  na na co się wypowiadasz publicznie z takimi paziami? ,nie szanujesz innych to Cb nikt też nie będzie,i gówno ma gold do tego,dla mnie każdy jest równy dopóki potrafi się zachować,na miejscu modów to bym Ci perma wsadził na to mpc bo tylko ludzi denerwujesz,w każdym temacie najmądrzejszy,

Opublikowano

@Kokos9090 ogarnij się typie bo prawda jest taka że nikt w życiu nikt nie dostał. Ja też grałem na tym kilkaset godzin i jakoś nic nie dostałem. Chyba ze ktos byl zwyrolem i pobral sweetfxa z cheatem

Opublikowano

a Ty jesteś typkiem który każdego na mpc potrafi tylko zwyzywać, bo ma mniej wiedzy niż niby Ty,twoje posty nie niosą za sobą nic oprócz nienawiści i wyzywania 90% graczy tutaj no bo co to nie Ty,taki pro jesteś jakiś globusek, i wszystko wiesz najlepiej to  na na co się wypowiadasz publicznie z takimi paziami? ,nie szanujesz innych to Cb nikt też nie będzie,i gówno ma gold do tego,dla mnie każdy jest równy dopóki potrafi się zachować,na miejscu modów to bym Ci perma wsadził na to mpc bo tylko ludzi denerwujesz,w każdym temacie najmądrzejszy,

No pewnie, że będę, bo to nie pierwszy temat, w którym ja, czy ktoś zwraca ci uwagę, że nie masz żadnej wiedzy o grze i wprowadzasz innych graczy w błąd. Nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia- tyle. Piszę ci to już po raz 1000 raz chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...