Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Który płatny hack najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

jakiś czas temu grałem zawsze na #L płątnym, spisywał się super, tylko update champów czasem lipa była.
Teraz jakiś czas nie grałem i widziałem, że się sporo pozmieniało.

Co obecnie jest najlepsze płatne czy tam darmowe, nie robi mi różnicy.

Pozdrawiam

Opublikowano

A działa jeszcze jako tako, i skrypty też są aktualizowane?

Tak, ale to ostatni miesiąc (28 lutego już go nie będzie, długa historia), więc devy już nie będą aktualizować skryptów raczej.

Opublikowano

w takim razie zamaist l# cos innego dobrego?

BoL, tylko drogi, a tak to nic.

Opublikowano

EloBuddy jest nadal sredniawe ale po sytuacji z L# może się to bardzo zmienić także warto poczekać i zobaczyć.

Opublikowano

A coś mi się kojarzy, że była jakaś stronka z paid scirptami nulled i ceny były o wiele nizsze.

Nie ma tego już od dawna.

Co do efektów, bol na skryptach po 15-50$ zawsze był najlepszy, nie mówie tu o stabilności programu, ale o efektach przy używaniu płatnych skryptów, sharp może i jest o wiele prostrzy w obsłudze, ale skrypty nigdy nie były dopracowane w takim stopniu jak te płatne z bola. Wiadomo, jeżeli ktoś sprzedaje licencje na skrypt dopracuje go w 100% i doda mase opcji, które pozwolą każdemu dostosować go pod swój styl gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...