Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch notes 7.2

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-72

Co o tym sądzicie?

Moje przemyślenia:

• Nerf ghosta był dobrą decyzją.
  • Odwaga kolosa będzie w tym patchu słabo opłacalną masterką.
  • "Miodowy owoc" pojawia się teraz minutę później - warte zapamiętania.
  • Pojawienie się stworów w tym patchu będzie następowało w 1;40 - zdecydowanie warte zapamiętania.
  • Redemption spory, ale zasłużony nerf.
  • Buffy na przedmioty dla asasynów mogą sprawić, że będą częściej grani.
  • Wydaje mi się, że akali będzie teraz zbyt silna.

giphy.gif

Opublikowano

Mnie tam cieszą te usprawnienia czatu :v

Ten rak teraz będzie zjadał kwiatki na rzece, czy źle zrozumiałem?

Będzie x'D

Strasznie trololo

giphy.gif

Legenda
Opublikowano

Jest to mój pierwszy sezon z LoL'em gdzie ogółem udało mi się wytrwać w wbiciu 30lv. Aktualnie D5, mogę się mylić, ale moje przemyślenia:

- Nerf ghosta bardzo dobra decyzja, ze względu, że zbyt łatwo pozwalał na ucieczkę w early game.

- Opóźnienie jungli, które niby miało utrudnić wbijanie lvl'a oraz użycie smita, a osoby z lini miały tracić 2-3 miniony? Nie wiem jak na topie, ale bot nic nie traci.

- Ognisty trybularz <3 Jeżeli możesz dać shielda/uleczyć ten przedmiot w momencie gdy Twój team zrobi w early dominację pozwala tylko na jego powiększenie. Jest to mój core item teraz do supportów, jednak rzadko na pierwszy rzut.

- Redemption bardzo dobrze, że znerfiono ten przedmiot, posiadający go ivern + support ustawiali team fighty w mid gamie.

- Obawiam się buffów na przedmioty dla assasinów. Sprawi to, że mocny rengar będzie jeszcze bardziej denerwującą postacią.

- Nerf kolosa dla mnie osobiście jest dobrą decyzją, ze względu, że nie będę musiał grać Leona/Tarickiem a skupię się na MF, Jannie xDD Teraz więcej jayca na topie :P

- Nerf hextech pistoletu? Osłabi potencjał postaci, które go składały na 1st np Akali. Jednak ona po swoim buffie będzie bardzo mocno działa wraz z jej lvl-upem.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Akali zbyt silna? Maly buff na ulta co i tak nie zrekompensuje nerfa na hextecha, jeszcze wieksze gowno early sie jej tworzy, jedyna chyba opcja to pojscie tank czyli zadna opcja bo od dawna to nie dziala.

Patch jak najbardziej na +, nerfy zasluzone ale nadal nieruszane sa niektore busted postacie no i np. Darius w sumie niepotrzebny nerf patrzac na niektore postacie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ten patch 7.2 dla akali to bardziej nerf

Darius trochę oberwał ale na moje powinien dostać

yasuo mały nerf na E na early więc to nie będzie odczuwalne za bardzo lepiej jak by dostał na q 

Z tym krabem źle zrobili 

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-72

Co o tym sądzicie?

Moje przemyślenia:

• Nerf ghosta był dobrą decyzją.
  • Odwaga kolosa będzie w tym patchu słabo opłacalną masterką.
  • "Miodowy owoc" pojawia się teraz minutę później - warte zapamiętania.
  • Pojawienie się stworów w tym patchu będzie następowało w 1;40 - zdecydowanie warte zapamiętania.
  • Redemption spory, ale zasłużony nerf.
  • Buffy na przedmioty dla asasynów mogą sprawić, że będą częściej grani.
  • Wydaje mi się, że akali będzie teraz zbyt silna.

1.|Dobre

2.|Prawidłowo

3.|2/10 dla junglerow

4.|Ok

5.|Mogli zostawic 350 hp i byłoby ok

6.|Zgadzam sie dobra zmiana

7.|Jeszcze swoje nerfy dostanie jak nie teraz to w następnym patchu

Opublikowano

Mainowalem akali od 1 do 3 sezonu, ppzniej RIP postac, przez jeden prosty mankament. Stack na Q nie mozna detonowac przez E jak to kiedys bylo. To wrecz zniszczylo ta postac... Owszem nerfy na zasieg ulta itp byl zasluzony, mogli jej wtedy znerfic inne statystyki, ale oni po prostu zepsuli jek mechanike. I dopóki tego nie zwrócą, ta postac dalej bedzie s**t tierem...

Opublikowano

Akali zbyt silna? Maly buff na ulta co i tak nie zrekompensuje nerfa na hextecha, jeszcze wieksze gowno early sie jej tworzy, jedyna chyba opcja to pojscie tank czyli zadna opcja bo od dawna to nie dziala.

Nie zabrali aż tak dużo obrażeń z pistoletu hextech, poza tym ten dmg obecnie skaluje się z levelem, a tak czy siak zgaduję, że akali byłaby w stanie kupić to może w okolicach 6 poziomu(?)

Obrażenia na levelu 18 z pistoletu są takie same, a jej ulti dostaje lepszy przelicznik. 

giphy.gif

Opublikowano

Gram sporo adc i bardzo liczyłem że coś zrobią z tą chorą sytuacją na bocie.

Ciągle tylko zyra, malzahar, varus i jhin, już nie wspomne o ziggsie...

Reszta adc jest dość słaba, ma mały wpływ na gre a aktualna meta nie każdemu będzie pasować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...