Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gang Wars/TDM] Polskie Gang Wars

LisiekTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Chciałbym Was poinformować o niedługo startującym serwerze typu TDM/Gangu Wars - PGW (Polskie Gang Wars)! Może spora część Wad słyszała o takim rodzaju serwera, jednak dla Tych, którzy nie mieli styczności z takim klimatem - niżej jest mniej więcej opisana część założeń rozgrywki na tym właśnie serwerku. Z góry mówię że projektu nie mam zamiaru zamykać po miesiącu jeśli nie będę widział zainteresowania wśród graczy. Widziałem w innym temacie przed chwila ze ktoś już był podobnego pomysłu jednak minął niecały miesiąc a serwera już nie ma jak się nie mylę. Nie dla mnie takie chwilówki. ;) Jak się za coś biorę to na poważnie. Już się nauczyłem - że nie wszystko przychodzi od razu i na osiągnięcie celu trzeba zapracować. Mam zamiar utrzymywać z graczami jak najlepszy kontakt, aby każdy mógł ewentualnie zapytać czy coś. Na forum będzie dział z propozycjami - który nie będzie olewany przez administracje (jak w przypadku wielu serwerów) - będziemy się wypowiadać po opiniach innych graczy. Wiadomo ze to gracze tworzą klimat i od nich zależy poziom rozgrywki (gdzie nie ukrywam, że nawet Siebie traktuje jako zwykłego gracza - bo to - iż mam funkcje nie znaczy ze jestem jakimś królem ^^)

Dobra - to może chwilka prezentacji głównego założenia rozgrywki - jak wspomniałem wyżej? Walka w pierwszej edycji toczy się w znanym pewnie każdemu - Los Santos! Głównym "rozdziałem" serwera są walki o tereny gangowe, oraz poprawianie swoich wpływów w mieście. Stref jest aż 364 i każda ma wymiary 100x100. Im więcej stref ma Wasza frakcja tym więcej pomiędzy zarabia - Wy dostajecie więcej "wypłaty". Założę się, że wielu z Was interesuje pewna sprawa - mianowicie - pieniążki! Na co możemy przeznaczać nasze dolary w grze? Pomysłów jest mnóstwo - wymienię Wam kilka, reszta zostanie dla Was do odkrycia już na serwerze. Nowa broń, więcej amunicji, prywatne pojazdy, prywatne domki, kupowanie obiektów na strefę bazy Waszej frakcji (jeśli macie szefa), kupno nowych aut dla frakcji (spawniących się pod bazą) i kilka innych rzeczy. ;) Poza byciem w gangu możecie wcielić się w postać policjanta, patrolować miasto, rozdawać mandaty, szukać podejrzanych, zamykać do więzienia, przesłuchiwać, uczestniczyć w treningach! Więc jakie mamy frakcje na serwerze?

-> Los Santos Police Department
-> Grove Street Families
-> The Ballas
-> Los Santos Vagos
-> Varriors Los Aztecas

Oraz UWAGA! Lubimy dawać graczom fajne możliwości - dlatego 3 pierwsze minimum 6-osobowe grupy będą mogły się zgłosić na założenie własnej frakcji (gangu)! Sami wybieracie strefę bazy (musi być wolna), kolor grupy (musi być wolny), skiny dla rang (muszą być wolne), oraz spawny pojazdów (max. 10). Czyż to nie jest epickie? *.*

Rekrutacja na szefów gangów będzie odbywać się na forum/Discord w terminie 4-11 lutego! ^^

Myślę, że to co chciałem Wam przekazać - przekazałem. Jedynie co mi pozostaje to zaprosić Was do spróbowania wbicia do naszej społeczności. =) Mam nadzieje ze trochę się graczy zbierze i będziemy mieli fundament do dalszej pracy.

Forum jeszcze nie ma - jednak naprawdę bardzo zachęcam do dołączenia do naszego serwera Discord - gdzie są kanały do pisania z resztą społeczności, kanał z ogłoszeniami na temat postępów dotyczących prac nad skryptem/forum. Nie masz konta ani aplikacji Discord? To nic nie kosztuje. Załóż konto, pobierz aplikacje na telefon oraz PC, o wiele łatwiej jest tam się komunikować. Możecie tam pisać do mnie kiedy tylko chcecie, odpisuje w każdej wolnej chwili. ^^
No nic, to tyle, łapcie link do serwera Discord: https://discord.gg/GwEEMJ3

Miłego dnia!

// Na prośbę jednego z użytkowników forum - informuję iż jest to serwer San Andreas Multi Player. ;)

Lisiek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bawi mnie to mieszanie polskich wyrazów z angielskimi :D Nie lepiej dać Polish Gang Wars, skoro, aż tak wam zależy. Forum, masakra, nawet Wam się nie chciało przetłumaczyć buttonów rejestracyjnych, a przecież to kilka kliknięć. ;)

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że znów będę mógł pograć na Polskim serwerze Gang Wars. Brakowało mi takiego serwera od 2 lat.

Opublikowano

Bawi mnie to mieszanie polskich wyrazów z angielskimi :D Nie lepiej dać Polish Gang Wars, skoro, aż tak wam zależy. Forum, masakra, nawet Wam się nie chciało przetłumaczyć buttonów rejestracyjnych, a przecież to kilka kliknięć. ;)

Cześć!

W sumie - jesteś pierwszą osobą, która coś na temat nazwy wspomniała. :D Jakoś nie przywiązałem uwagi, nazwa niech już zostanie, bo nie chcę mącić w głowach. Apropo forum - uznaliśmy że buttony pozostawimy w obecnym stylu - ponieważ bardziej pasuje do całości. Ale dzięki za sugestię, dodamy mniejszą czcionką polskie tłumaczenie. Stroną zajmuje się inna osoba, ja spędzam cały wolny czas na skrypt. :P

Napisz w widocznym miejscu, że to samp. I zmień czcionkę bo ciężko się czyta.

Ready my friend.

Bardzo się cieszę, że znów będę mógł pograć na Polskim serwerze Gang Wars. Brakowało mi takiego serwera od 2 lat.

Cieszę się, że ktoś dzięki tej reklamie dołączy do naszej społeczności. Zapraszamy serdecznie. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak aktywności/Strona nie działa/Brak podglądu stanu serwera

http://www.mpcforum.pl/topic/1508945-publikacje-serwerów-zajrzyj-tutaj/

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...