Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszenie pixelozy na niższych rozdziałkach

TeWhoYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest mozliwosc zmniejszenia pixelozy na rozdzielczości 4:3 1024x768 lub 800x600 rozciągnięte ? Chodzi o to, ze denerwuja mnie te pixele i przeszkadzaja. Kiedys grałem na tej rozdzielczosci na jakims innym moznitorze i wydaje mi sie ze nie bylo takiego czegos, a nagle przezucilem sie na BenQ XL2411 to wydaje sie takie brzydkie to wszystko. Gruby z AGG i ktos jeszcze mowil ze da sie to jakos zniwelowac, ale nie pamięta jak. Czy ktos ma jakieś pomysly ? Pozdrawiam.

Opublikowano

@OCIUŚ tego multialiasing nie moge zmienic, bo mam na zaden, ze wzgledu uzywania sweetfx, bo gdy wylacze sweetfx i mam cyfrowa poswiate na max to dalej mam taki szary ekran co strasznie wyglada.

Opublikowano

Kolorów nigdzie nie mozesz zwiekszyc? Monitor, karta graficzna (intel lub nvidia czy co tam masz). Ja w lapku mam intela i nvidie to na intelu mam kolory podkrecone a gra na nvidi i kolory git. A szukales jakiegos innego sweetfxa? Ponoc jest jakis inny

Opublikowano

Nie chce używać SweetFX ani Advancegui ze względu, że jak pojade na LANa to tego nie można używać i wylece. Mam MSI GTX 960 4GB, monitor BenQ XL2411 144Hz. Co do rodziałki nie chce FULL HD widoku, tylko żeby minimalnie zmniejszyć pikseloze JAK SIE DA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...