Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit pyt. ogólne

Bialy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, grałem w DO jakiś czas temu (top 50 PL1) jednakże sprzedałem konto i teraz mam pytanie czy opłaca się od nowa zaczynać? Dają coś fajnego na start? Jest może jakiś fajny darmowy bocik do postawienia i czy dużo sie pozmieniało od czerwca zeszłego roku?

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Na start raczej nic ciekawego, troche sie zmieniło. Dali cross-server mape, nowe lf4 skiny itd.. Wkrótce kolejne lf4 dodadzą..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Na start raczej nic ciekawego, troche sie zmieniło. Dali cross-server mape, nowe lf4 skiny itd.. Wkrótce kolejne lf4 dodadzą..

A co z botami? 

Opublikowano

A co z botami? 

Popularne klikacze teraz są od dłuższego czasu, jakieś płatne kombinowane boty też niby są, ale raczej nie widać na mapach. 

Opublikowano

A co z botami? 

Popularne klikacze teraz są od dłuższego czasu, jakieś płatne kombinowane boty też niby są, ale raczej nie widać na mapach. 

Okej, ostatnie moje pytanie. Gdzie opłaca się teraz zacząć? Czy na którymś serwie gra serio spora ilość osób czy gierka umiera? 

Opublikowano

A co z botami? 

Okej, ostatnie moje pytanie. Gdzie opłaca się teraz zacząć? Czy na którymś serwie gra serio spora ilość osób czy gierka umiera? 

Servy globalne, a jeśli chodzi o PL'y to oczywiście PL1 na którym sam gram.

Wkrótce (myśle ze do wakacji) pewnie pojawi sie info o łączeniu serverów to zobaczymy czy będzie dalszy sens gry na PL czy połączą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...