Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerwa w CS:GO

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. załóżmy że jakiś ogarniety global 3,5k godzin robi sobie przerwe od csgo na rok, i  po roku zaczyna grać, to mógłby spaść on do np. golda 1, i od początku "uczyć" się dobrze strzelać? jak to jest

Opublikowano

a po co ci to wiedziec??

po takim czasie pewnie bys nie czul gry, napewno bys sie nie uczyl od początku grać, kwestia czasu.

po to mi wiedziec bo mnie to ciekawi

Opublikowano

Jest tak jak z jazdą na rowerze. Na początku po przerwie trochę się chwiejesz ale później już wracasz do poziomu

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

mam takie samo zdanie jak wyżej, tego się raczej nie zapomina tak mocno żeby musieć od nowa uczyć się grać

kilka gier na rozgrzewkę i powoli wraca się do formy sprzed przerwy

Opublikowano

Zapomnieć jak się gra to nie zapomnisz, ale imo wszystko zależy od człowieka. Osobiście jak bym nie grał tydzien w csa to bym nie wiedział co się dzieje jak bym odpalił od razu mma/faceita, ale np. mój kumpel po 2 tygodniach nie grania, gra tak samo jak przed przerwą. No w sumie podobnie z rozgrzewką jest, niektórzy to robią, a niektórym to wgl nie jest potrzebne i grają cały czas dobrze bez względu na to czy się rozgrzewali czy wbili od razu na mecz. A co do przerwy rocznej, to tutaj z pewnością każdy by nie grał tak jak przed, trzeba by było pograć trochę żeby sobie przypomnieć co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...