Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Subskrypcja SMS, jak wyłączyć? PILNE

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś się napalił i aktywował mi jakieś gówno na telefonie, subskrypcja M3DINNER

Treść wiadomości:

Token aktywacyjny serwisu M3DINNER na numerze 60555 to: 152848

Nadawca:

IFNO 60555

Jak to kurewstwo wyłączyć ???

SMS LIMIT na 2601 wystarczy?, mam numer z plusa

Opublikowano

9. Użytkownik może w każdej chwili zrezygnowad z usługi. Aby dokonad rezygnacji należy wysład SMS o treści STOP M3DINNER na numer 60555. Koszt wysłania wiadomości jest zgodny z cennikiem operatora.

Chciało Ci się napisać ten temat na forum (253 znaki), a nie chciało Ci się wpisać 8 znaków "M3DINNER" w google?

Poza tym aby uruchomić coś takiego, potrzeba więcej niż numeru telefonu - trzeba ją jeszcze aktywować, więc nie wiem jak ktoś - oprócz Ciebie - "mógł się napalić".

e: ucięło słowo

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Chciało Ci się napisać ten temat na forum (253 znaki), a nie chciało Ci się wpisać 8 znaków "M3DINNER" w google?

Poza tym aby uruchomić coś tego, potrzeba więcej niż numeru telefonu - trzeba ją jeszcze aktywować, więc nie wiem jak ktoś - oprócz Ciebie - "mógł się napalić".

To coś nawet nie jest chyba jeszcze aktywowane, bo w tym SMS'ie przyszedł właśnie kod, który to włączy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi usługami, ale nawet jak chciałem poszukać czegoś na temat dezaktywacji tego szitu to w regulaminie u nich nic nie było.

Ilość znaków ma tyle do gadania, hoho....

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tymi usługami, ale nawet jak chciałem poszukać czegoś na temat dezaktywacji tego szitu to w regulaminie u nich nic nie było.

Ilość znaków ma tyle do gadania, hoho....

Po to masz funkcję "szukaj", czyli "ctrl + f", aby znaleźć słowo w dużym tekście w ciągu sekundy. Ilość znaków napisałem, aby pokazać Ci jak niepotrzebne było założenie tematu.

Poza tym aby uruchomić coś takiego, potrzeba więcej niż numeru telefonu - trzeba ją jeszcze aktywować, więc nie wiem jak ktoś - oprócz Ciebie - "mógł się napalić".

To coś nawet nie jest chyba jeszcze aktywowane, bo w tym SMS'ie przyszedł właśnie kod, który to włączy.

Założyłem, że autor podał pierwszego SMSa w celu ułatwienia nam zadania. 

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...