Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy organizacji lana w szkole

naruto446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje pomocy odnosnie serwera lan cs go . Bede organizował lana w szkole i nie wiem jak postawić serwer . Chciałbym aby serwer przypominał serwer na jakim sie gra profesjonalne turnieje . 

Opublikowano

1s1k- kiedyś w cs 1.6 za dawnych lat mieć serwer 1s1k to był rarytas :) mają tam bardzo dobre serwery skoro to LAN w szkole polecam serwery 128tickrate PRO , slot trochę drogi ale przyjemność grania 100-procentowa :)

Opublikowano

Wiecie na czym polega LAN ? Serwer musi być postawiony na jednym z komputerów podłączonych pod jedną sieć LAN [stąd "lany"]. W takim wypadku każdy z graczy ma 0 pingu co wiąże się z idealnymi warunkami pod tym względem. Pod taki serwer podłączamy bota i jakiś config [np. ESL podany wyżej] i dołączamy z innych komputerów. Ustawiamy nazwy drużyn i ewentualnie flagi [dla estetyki]. Taki serwer jest wtedy gotowy do LAN'a.

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...