Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienic nazwe pliku "src" w eclipse, i czy w ogóle się da?

Thardess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Zacząłem robić sobie projekt na serwer, no i zapomnialem o czyms waznym, dopiero zaczynam z JAVĄ i mam problem.

Chodzi mi o to ze jak robimy projekt i np: tworzymy NEW> JAVA PROJECT, jest taki plik jak "src" - i mam pytanie, czy da sie zmienic mu jakos nazwe, i czy w ogóle się da, i czy on ma zostać! SSY: (ZAŁĄCZNIK) Może ktoś lepszy pomoże?

@edit1 - chodzi mi o to, ze inni w pluginach np maja taki plik jak: me, com, pl - itp

Czy ten folder sam sie tworzy po wlaczeniu pluginu itd? Poniewaz plugin juz robie dlugi czas i nie chce sobie nic zepsuc :D

post-1543565-0-20633900-1485264241_thumb.png

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

@up XDDDDD dobra kapuje

❤ MC.PROPACRAFT.PL 

★ SKRYPTY ★

★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★

✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Zacząłem robić sobie projekt na serwer, no i zapomnialem o czyms waznym, dopiero zaczynam z JAVĄ i mam problem.

Chodzi mi o to ze jak robimy projekt i np: tworzymy NEW> JAVA PROJECT, jest taki plik jak "src" - i mam pytanie, czy da sie zmienic mu jakos nazwe, i czy w ogóle się da, i czy on ma zostać! SSY: (ZAŁĄCZNIK) Może ktoś lepszy pomoże?

@edit1 - chodzi mi o to, ze inni w pluginach np maja taki plik jak: me, com, pl - itp

Czy ten folder sam sie tworzy po wlaczeniu pluginu itd? Poniewaz plugin juz robie dlugi czas i nie chce sobie nic zepsuc :D

Ten plik jest tylko na potrzeby IDE, tak by oddzielić źródła od innych plików, zmiana nazwy nie jest potrzebna i nie wiem czy w eclipse sie da, pewnie się da, ale nie ma po co. Można też pewnie robić kilka takich folderów (przynajmniej w innych IDE się da) które potem są łączone w całość.

W exportowanym .jarze tego folderu nie będzie.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...