Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy ten hosting będzie pod music boty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.ovh.pl/vps/vps-ssd.xml

Witam czy ten pierwszy SSD1 bedzie dobry pod 2-3 music boty? Za 12 zł? Jeśli tak i wiesz jak to zrobic napisz na priv albo napisz odpowiedź odezwe sie! Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Jak najbardziej powinien wystarczyć - 2GB ramu za 12zł to nie jest zle. Jednakże, pamiętaj że w razie ataków na owy adres, taki vps się nie obroni wogóle, więc nie oczekuj stabilności w razie owych ataków. 

KVM więc fajnie, bo gwarantowane zasoby - tu kolejny plus.

Co do poradników - dużo ich masz w dziale poradniki/download, jeśli masz z którymś problem, napisz w danym wątku - autor lub ktoś inny na pewno pomoże :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Specjalista
Opublikowano

Jak najbardziej wystarczy nawet spokojnie pod 8+ takich musicbotów. Tylko serwer kosztuje dla ciebie 15 zł. Myślę że o ataki ddos nie będziesz musiał się martwić, bo nie słyszałem jeszcze o atakach na boty muzyczne  xD  xD  xD

Zoabcz ofertę arubacloud, pod musicboty też spokojnie wystarczy a jest zdecydowanie tańsza.

Opublikowano

Jak najbardziej wystarczy nawet spokojnie pod 8+ takich musicbotów. Tylko serwer kosztuje dla ciebie 15 zł. Myślę że o ataki ddos nie będziesz musiał się martwić, bo nie słyszałem jeszcze o atakach na boty muzyczne xDxDxD

Zoabcz ofertę arubacloud, pod musicboty też spokojnie wystarczy a jest zdecydowanie tańsza.

Dzięki za pomoc napewno rozwarte Twoja propozycje

Opublikowano

https://www.ovh.pl/vps/vps-ssd.xml

Witam czy ten pierwszy SSD1 bedzie dobry pod 2-3 music boty? Za 12 zł? Jeśli tak i wiesz jak to zrobic napisz na priv albo napisz odpowiedź odezwe sie! Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Na spokojnie styknie.

Jednak jeżeli zamierzasz postawić dwa boty muzyczne to polecam zerknąć na najniższą ofertę na arubie, 5 zł i trzeb postawisz 2 music boty.

Na starszych wersjach sinusa gdzie możesz odpalić więcej instancji (chyba koło 8) też pociągnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...