Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Online

2012game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dawno Dawno w zamierzchłych czasach mój chrzestny pokazał mi grę z tego co pamiętam nazywała się Mu Online lecz gdy wchodze na stronę nie mogę ani pobrać gry ani nic z tego co się dowiedziałem gra już no jakby to powiedzieć "nie działa" to chyba nieodpowiednie słowo została zamknięta jest lepsze miałem tam całkiem spoko rzeczy grałem w nią chyba 3 albo 4 lata temu a mój chrzestny mi pomagał a sam już miał strasznie dobre rzeczy i mam pytanie co się stanie z tymi rzeczami bo na stronie cały czas mogę się zalogować (nie wiem jak zapamiętałem hasło i login) i zobaczyć tam swoje rzeczy z depozytu i słyszałem też niedawno o grze MU Legend i się pytam czy będzie ta gra bardzo podobna do Mu Online ? i nie wiem czy będę w nią grał bez osoby która na początek by mi pomogła na tyle bym mógł sam ogarniać spoty (jeżeli w ogóle będą) bo z tego co pamiętam w Mu Online były spoty i wymagania na nie na podstawowy były chyba 2r chyba tak się nazywały? takie jakby odrodzenie ale itemy zostawały a takie odrodzenie można było wykonać tylko na 400 poziomie i posiadając każdy rodzaj tokena jeżeli ta gra jednak nie nazywała się Mu Online to z mojego opisu może ktoś wie jaka to była gra i czy jest jej "nowa" że tak powiem "wersja"

Opublikowano

Chodzi Ci może o x-worlda? Serwer nie działa. Co do mu legend, to zupełnie inna gra, ma tylko zapożyczone kilka perełek z jedynki, tzn skrzydła, blessy itd.

Opublikowano

acha tak dokładnie x-world i dodam że już znalazłem i gram sobie na prywatnym servie mu online które różni się od xworlda jedynie tym że na stronie nie ma magazynu itemów gra jest po angielsku (ale już mam paru polaków w znajomych i jeden w tej chwili mnie expi) i jest dosyć mało ludzi jak znasz jakiś polski server na którym gra dużo ludzi to daj znać w sumie nie musi być polski ale dobrze gdyby był

Opublikowano

Możliwe, że chodzi Ci o popularnego x-worlda, niestety jak wyżej @Cinu. powiedział serwer już nie działa, ale w naszym dziale jak i w googlach możesz na spokojnie znaleźć wiele serwerów prywatnych z odpowiednim expem. 

MuLegend to całkiem inna gra, bo to podchodzi pod inne zasady, niż teraźniejsze Mu Online :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Server Polski najlepiej nie musi być jakiś exp x 32482395843957439 tylko względnie normalny czyli exp może być np x10 i dobrze by grało tak około 100 osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...