Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Sa***u?

BUSHIDO™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się w 70% zgadzam z s.a.b.a.l.e.m :) Sorry ludzie ale w 90% jego słowa się sprawdzają. Co do serwera Terabithia, nie dostał on żadnego is;a, z własnej kieszeni doładował sobie sm'y. Ale lepiej p******** głupoty że od administracji dostał xD

Skąd wiesz, tak powiedział? xD

On jest po prostu dziwnym człowikiem, hejtował candrię, że niby kotlet, mimo że był to dobry serwer, który powstawał gdzieś od maja/czerwca, ale nie był podobny do innych, ale jak jest nebris, kopia woma, gdzie technik miał podobną ilość serwerów to już nic nie mówi.

Zresztą, powyższy przykład pokazuje, że ludzie wolą grać na "kotletach" - i cała idea jego kanału się pie*doli, bo oprócz tego argumentu to rzadko ma jakieś inne.

Candria nie podobny do innych xD Większość serwerów na które nagrywał już dawno padły, albo stoją bez administracji z 30 graczami online. Sam wbijam na 2-3 godzinki na dany serwer żeby samemu się przekonać co i jak, i wiem że S.a.b.a.l ma sporo racji w tym co przekazuje przez swój kanał na yt. To nie ludzie, a ameby intelektualne które lecą na serwer za swoim youtuberem jak zombie. Sami racjonalnie myśleć nie potrafią tylko inni mają robić to za nich.

Co do kasy za odc z balmory, niech da jakieś dowody, bo takie pierdoły to i ja mogę opowiadać.

IDcncno.png

Opublikowano

Ma trochę racji bo te kotlety padają jak muchy :D

Opublikowano

KTO ZAPŁACI WIĘCEJ NIE BĘDZIE ODBDARZONY KOTLETEM PAMIĘTAJCIE !

Hooltras zapłacił 2k i to chyba nie pomogło więc twój argument nadaje się do kosza.
Opublikowano

To że wrzuca materiały to przecież nie znaczy, że mamy we wszystko wierzyć.

Chyba każdy człowiek posiada swój mózg i powinien mieć własne zdanie. Chociaż po fanach Zabq i Małysza itp. którzy biegali na każdy ich serwer można czasem zwątpić w zdolność ludzkiego myślenia.

Każdy na jego filmy narzeka, mimo, że w dużej ilości sytuacji ma rację i coś na serio przewidział ale i w reszcie sytuacji po prostu nie miał racji.

Oglądam go czasem z ciekawości i mam nadzieję, że nie przestanie nagrywać, bo tym sposobem króci pazerne rączki naciagaczy 2-tygodniowych serwerów i może ostrzec osoby które są załóżmy zielone w sprawach p. serwerów metina.

A to czy coś dostaje za to lub nie to mam to gdzieś. Niech miliony zbija, polsza zawsze zazdrosna jeśli chodzi o kase.

­

Opublikowano

Powiem tak bardzo ciężko się go ogląda.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nic nie sądzę, nie mam do niego nic nawet szacunku. Wielki znachor od serwerów koń by się uśmiał.

Opublikowano

Według mnie bardzo dobrze że ktoś taki się pojawił na youtube :)

Dlaczego? a no dlatego, że przynajmniej nie będzie tyle tego gówna i serwerów pod hajs przez co poziom PL sceny MT2 wzrośnie

Ludzie coraz rzadziej robią kotlety bo wiedzą że spawacz nagra film i nikt tam nie będzie grał

Ujawnia nicki osób które się ukrywają, a wiadomo jeżeli ktoś się ukrywa to ma coś na sumieniu

Piszecie że robi dramy dla wyświetleń.. bo chyba to na tym polega? Po co miałby marnować czas robiąc filmy które oglądałoby 5 osób?

Opublikowano

Szczerze Jak oglądam Sa.bala to myśle sobie chyba normalny człowiek który zarabia na Cebulandi próbójąc  nam wkręcać jak to on nie zna Metina <3

Czy Sa.bal.MT2---> miałby racje bytu --- > Nigdy nie !!! i dlaczego hejtuje każdy serwer? Bo Nie Dostał Kasy od administracji to chyba jasne że musi coś nagrywać hajsy sie zgadzają a to że ma zjebaną reputacje czy to go boli? ---> Nie ... ma to w dupie i cała bande Metina ma gdzieś te serwery skoro i tak na nich nie zagra bo Leci na Terabithi czym ten serwer jest lepszy od innych Prosze bo ja nwm ??

Bo Spawacz  tam gra? To że on tam gra to nic nie znaczy bo on jest zwykłym Pionkiem Metina ... Sa.Bal Ogarnij się bo K***a Szkoda Czasu na twoje FIlmy skoro hejtujesz  każdego "nie Hejtuj Graczy Hejtuj Grę..."bo czy to moja wina że gram na takim serwerze a nie na tym na którym ty grasz??? bo co mało hajsu masz za Terabithie tak? Idz się leczyć Spawaczu i tyle w temacie szkoda ryja strzępić jak on jest chory chyba jakiś .... Próboje wam w mawiać coś czego sam nie zna :) JS  JS

Opublikowano

@BUSHIDO™ To jest na tyle szalony człowiek że szkoda sobie "szczępić ryja"  - sieje zamęt i nie daje żadnych dowodów... jego kanał opiera się na szkalowaniu a nie dbaniu o graczy :) On nie szanuje pracy innych a w swoich filmach mówi że jest "nie sprzedajny" - a w tym samym czasie brał 200 zł za odcinek na balmorze co potwierdził sam fubu. Często grozi swoim "kanałem" na którym oczywiście zwyzywa osobe która mu niepasi ...no bo co miał by innego zrobić ten pan.

Ps. Sa**l nie hejtuje zagranicznych serwerów ponieważ oni nie odpowiedzą na jego płacz = dramy nie będzie :)

Jak ma szanować prace np. Surka, harnasia czy tego waszego smiesznego projektu jak sami ja olewacie? Gdybyście kontynuowali prace a nie spier*alali z $$$ to by nic nie mówił na Was ;) 

Neutral :)

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Skrót wg jakiegoś tam właściciela serwa.

4lv:S a b a l

3lv:Chlapie

2lv:Minete

1lv:Siostrze

Polecam oglądnąć. :D

i co z tego?? Widać że admin owego serwera jest niedojebany i uposledzony umysłowo :)

Neutral ale skrócił łańcuch surką.zabą.harnaska.perszingowi.i innym stworom :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...