Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłumy, major.

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tym majorze sa jacyś kibice, bo zawsze majorowi towarzyszyły emocje, a tym razem to jedna wielka porażka, mam nadzieję, ze następny major zgromadzi, a raczej zapewni miejsce ludziom, aby mogli stworzyć niesamowitą atmosferę, bo czuje sie jakbym ogladal marny LAN odbywajacy sie w sali gimnastycznej.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

przeciez to jest group stage..

Dopiero od cwiercfinalow beda grac na arenie

chyba ze chodzilo ci o to, że tu w grupach nie ma, bo z tego co pamietam to na wczesniejszych turniejach byli.

Opublikowano

XDDD na fazie grupowej nigdy nie ma kibiców, grupy są grane w studio, a nie na arenie gdzie finały

W katowicach 2k16 bylo bez kibicow w grupach, ale na mojarach ostatnich nie, lol. Ale poza tym mialo byc malo ludu na tym majorze.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

koles k***a ten even jest w stanach, gdzie CS:GO nie jest tak popularne jak w EU.. nie bedzie praktycznie nikogo z fanbase z EU (visy, koszty)

jeszcze event jest w Atlancie xD

Budowniczy
Opublikowano

Nigdy nie ma kibiców podczas fazy grupowej ;d 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

koles k***a ten even jest w stanach, gdzie CS:GO nie jest tak popularne jak w EU.. nie bedzie praktycznie nikogo z fanbase z EU (visy, koszty)

jeszcze event jest w Atlancie xD

Spokojnie, ci co mieli tam jechać to już z kilka miesięcy mają visy :P Z kilkunastu europejczyków znajdziesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...