Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty nie chcą mi się reloadować

GreQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy przy skryptach ponieważ nie chca mi się reloadować..
ja Piszę "/skript reload all"
I wyskakuje mi że tylko 3 skrypty się mi reloadują!

A reszte jakby nie wykrywało!
Proszę o szybką pomoc

Może to wina jakiegos pluginu...Albo jakieś ograniczenie mam do skrytów?
ps. Wszystkie skrypty działały lecz teraz sie cos skopały, i każdy skrypt posiada końcówke ".sk"

-----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <-----

Opublikowano

Tak, każdy plugin skript pobrany z pirackich stron ma max 3/4 zawsze, musisz kupić oryginalnego skripta jak reszta niestety

A serio to sprawdź czy w nazwach nie masz " - " bo ten minus znaczy że skrypt jest niekatywny / wyłączony i nie bedzie się resetował bo po ki chu

aktywacja skryptu /skript enable nazwa

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

@up wszystko działałao nie ma tego "-" przed, a wszystkie skrypty są właczone...Może to wina pluginu "BossBar" lub "BarApi" bo wgrywałem..

Opublikowano

@up wszystko działałao nie ma tego "-" przed, a wszystkie skrypty są właczone...Może to wina pluginu "BossBar" lub "BarApi" bo wgrywałem..

raczej to nie tego wina... powiedz jakie masz wszystkie pluginy

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

@up Wszystko juz działa... Musiałem zmienić wersje z Spigota 1.8.x - 1.7.x na wersje 1.8.8 :D Juz działa dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...