Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania o paczki Cobblestone

Vanosh_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ile można wygrać podczas całego turnieju? jest to losowo czy ktoś ma jakąś blokadę po kilku? 2. Sprzedać teraz te paczki czy poczekać aż cena wzrośnie? Ile mniej wiecej bd. musiał czekac?

Budowniczy
Opublikowano

Ile ci poleci to zależy od szczęścia, nie ma żadnej blokady ;d 

Ceny z ostatnich majorów: cologne (lipiec) - 30euro, mlg (kwiecień) - 35euro

Ja osobiście poczekam.

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

po pol roku to pewnie zdrozeje z 5/6euro, a czy warto to sam ocen, bo dla mnie dla takich smiesznych pieniedzy nie.

@up bez sens trzymac to miesiac xD na 100% bedzie tak jak zawsze, czyli nie zdrozeje lub pojdzie w gore o 1/2 euro

Opublikowano

Możesz dostać 3 paczki z 2 meczów, ale również i 0 z całego majora, wszystko jest losowe. Niektórzy oglądali wszystkie majory i nic im nie dropnęło, inni grają 2 tygodnie w CS'a i im polecą 2 cobble. Ja ostatnio dropnąłem ze 2 lata temu, więc... xD

A zdrożeć to mogą o kilka euro, więc lepiej sprzedać (cobble/overpass/nuke, resztę bym otwierał, mało warte, a może ciekawy skin wypadnie) i sobie kupić jakieś fajne skiny/grę na steam.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...