Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

bartek1531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up xD Piszą tu osoby, które nawet 50 postów na forum nie mają. Hmm skoro ja nie mam nic do zaoferowania to co wy macie? skoro macie nowe konta to coś macie za uszami :D

Nie muszę mieć 50 postów na forum pionku, co mają posty do tego?

za uszami ? hmmm twoją rudą morde ?

Wchodząc na Twój profil moge to stwierdzić :)

Kto w miare ogarnięty pisze posty na tym forum typu " pomusz z kluestem bo mi sie cos nie respi"

Lajku mi dziś opowiadał jak Ty questa na cortium pisałeś.

Zrobił questy

Zajebal z jakiś plików
Co tak poustawial
Że ludziom respilem bossy
Bo ich nie było
Regeny robił w jednym pliku
Tam gdzie metki
Były bossy itp

No widzisz, ja bynajmniej wrzuciłem DZIAŁAJĄCE QUESTY, a ty miałeś problem z dodaniem respu bossa eh, wyjdź z tego forum, bo nie błyskasz umiejętnościami.

Ty to ja też się dołączam pisz pw czyste pliki terenza cie zainteresują xD

ale ty jesteś idiotą w 100% nie wiem czemu Lajk z tobą robił

hahah

Gdyby nie ja to na Cortiumie by szły itemy na prawo i lewo jak to robił dla niektórych osób "testy za itemy, których się nie da zdobyć"

Gdyby nie Lajku to Cortium by nie wystartował, bo Ty nic nie potrafisz czasem nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz. 

Opublikowano

@Up xD Piszą tu osoby, które nawet 50 postów na forum nie mają. Hmm skoro ja nie mam nic do zaoferowania to co wy macie? skoro macie nowe konta to coś macie za uszami :D

Nie muszę mieć 50 postów na forum pionku, co mają posty do tego?

za uszami ? hmmm twoją rudą morde ?

Wchodząc na Twój profil moge to stwierdzić :)

Kto w miare ogarnięty pisze posty na tym forum typu " pomusz z kluestem bo mi sie cos nie respi"

Lajku mi dziś opowiadał jak Ty questa na cortium pisałeś.

Zrobił questy

Zajebal z jakiś plików
Co tak poustawial
Że ludziom respilem bossy
Bo ich nie było
Regeny robił w jednym pliku
Tam gdzie metki
Były bossy itp

No widzisz, ja bynajmniej wrzuciłem DZIAŁAJĄCE QUESTY, a ty miałeś problem z dodaniem respu bossa eh, wyjdź z tego forum, bo nie błyskasz umiejętnościami.

Ty to ja też się dołączam pisz pw czyste pliki terenza cie zainteresują xD

ale ty jesteś idiotą w 100% nie wiem czemu Lajk z tobą robił

hahah

Gdyby nie ja to na Cortiumie by szły itemy na prawo i lewo jak to robił dla niektórych osób "testy za itemy, których się nie da zdobyć"

Gdyby nie Lajku to Cortium by nie wystartował, bo Ty nic nie potrafisz czasem nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz. 

Rzeczywiście tak było, bo wtedy nie tykałem się plików serwerowych ;)

Tak czy siak odbiegamy od tematu i robimy nie potrzebny spam.

Zdanie oficjalne, który w miare ogarnięty technik by poparł to, że bierzesz autorze tematu pliki terenza i sam robisz serwer, bo wiedz, że jak od kogoś odkupisz pliki to możesz mieć niespodzianki.

Bla bla bla zaraz ktoś zacznie znów wyzywać, bo chcecie zarobić na chłopaczku, który mało ogarnia guzik mnie to obchodzi, jak chcecie zarobić to idzcie do pracy, a nie oferujcie "stabilnych plikow" a tak naprawde jest bug na bugu.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Kurw.a ja pi.erdole rakowisko je.bane jak ktoś to powiedział. "Stabilne pliki serwerowe" co kolwiek ku.rwa to ma znaczyć. Chcesz stabilny serwer zainwestuj w maszyne i łacze 10Gbps/s, a nie na magie liczycie. To wyczerpuje temat!

Opublikowano

Kurw.a ja pi.erdole rakowisko je.bane jak ktoś to powiedział. "Stabilne pliki serwerowe" co kolwiek ku.rwa to ma znaczyć. Chcesz stabilny serwer zainwestuj w maszyne i łacze 10Gbps/s, a nie na magie liczycie. To wyczerpuje temat!

No powiem Ci bardzo wyczerpuje temat, skoro kolega chce pliki serwerowe, a nie maszyne...

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Handel poza giełdą jest zabroniony, temat zamykam, nadam warny spamującym i kosz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...