Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop głównie do programowania do 3500zł

Vergras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

poszukuję laptopa do 3500 zł i zwracam się do Was z prośba o pomoc w wyborze takiego notebook'a.

Zastosowanie (od najważniejszego):

1) Programowanie (C#, PHP, Java) + SQL

2) Przeglądanie internetu, oglądanie filmów

3) Gry (tytuły starsze, mniej wymagające, od nowszych jest u mnie - PC)

Wymagania:

- stan: Nowy

- ekran 15.6" FHD, Matowy

- procesor minimum i5

- z systemem Windows

- RAM 8 GB

- dysk SSD.

Preferuję producentów takich jak Dell, HP, ASUS, MSI, zaś unikam Lenovo (ogólne problemy z serwisowaniem sprzętu na gwarancji), Acer (problemy z przegrzewaniem się laptopów).

Z laptopa będę korzystał głównie w domu, lecz z racji iż studiuję zaocznie będę zabierał również na uczelnie.

Uprzedzając propozycje, nie potrzebuje IPS. Zależy mi przede wszystkim na programowaniu. Będę wdzięczny za propozycje najlepiej laptopów preferowanych przeze mnie producentów z kartą graficzną wbudowaną oraz z integrą.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Dell Vostro 5568 i5-7200U/8GB/120+1000/10Pro FHD
Matowa matryca FULL HD matowa, procesor 7 generacji, dobre wykonanie, aluminiowa obudowa, wygodna podświetlana klawiatura, dobre czasy pracy na akumulatorze, niezłe głośniki, smukły korpus laptopa poniżej 2 kg wagi, 3 letnia gwarancja biznesowa Dell najlepsza wśród laptopów.

Lenovo ThinkPad E560 i5-6200U/8GB/256/DVD-RW/Win10X FHD
Matryca FULL HD IPS matowa dobrej jakości, dobre rozmieszczenie portów, cichy układ chłodzenia, wykonanie biznesowe, wymienialny akumulator, manipulator punktowy, wygodna klawiatura, dobre wyniki pracy na baterii, niskie temperatury pracy bez obciążenia

Acer F5-573G i5-7200U/8GB/240+1000/Win10 GF940MX FHD
Matryca FULL HD matowa całkiem niezła, procesor 7 generacji, laptop jest dobrze wykonany aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura, miejsce na dysk SSD m2 (czyli oba dyski wewnątrz laptopa, system win 10 w cenie, przyzwoite wyniki pracy na baterii.

ASUS P2530UJ-DM0129E i5-6200U/8GB/240SSD/Win7P+Win10P
Matryca FULL HD matowa większy obraz roboczy, bardzo dobre wykonanie biznesowe, 36 miesięcy gwarancji Onsite na laptop, Wbudowany czytnik linii papilarnych, wysoka wydajność CPU, dobra kultura pracy układu chłodzenia, imponujące czasy pracy na akumulatorze. 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...