Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miganie ekranu w CS:GO

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HeeCreator

A więc, gram sobie gram, nagle zacina mi dźwięk, zaczyna się tak powtarzać taki zbugowany jest, i przeskakuje mi między oknami tak jak by ( pulpit > cs > pulpit > cs) Po paru sekundach wraca do normy i znów jeb, czasami jest tak że zrobi się tak raz na mecz a czasami jak dłużej pogram to pierdolnie tak że praktycznie co kilkadziesiąt sekund jest wyjebanie na x sekund. Najgorzej co miałem w meczu to miałem tak że mi wyjebało ten błąd wróciło wyjebało, znów wróciło, takie combo było i musiałem poprostu od nowa włączyć cs'a

Opublikowano

@HeeCreator

A więc, gram sobie gram, nagle zacina mi dźwięk, zaczyna się tak powtarzać taki zbugowany jest, i przeskakuje mi między oknami tak jak by ( pulpit > cs > pulpit > cs) Po paru sekundach wraca do normy i znów jeb, czasami jest tak że zrobi się tak raz na mecz a czasami jak dłużej pogram to pierdolnie tak że praktycznie co kilkadziesiąt sekund jest wyjebanie na x sekund. Najgorzej co miałem w meczu to miałem tak że mi wyjebało ten błąd wróciło wyjebało, znów wróciło, takie combo było i musiałem poprostu od nowa włączyć cs'a

Ile fps masz podczas gry? I z jakimi spadkami?

Opublikowano

@HeeCreator

Ile fps masz podczas gry? I z jakimi spadkami?

299 FPS na maksymalnych ustawieniach, komputer formuła i nie wiem skąd takie gówno...  podczas tego gówna chyba nie mam spadku, Windows 10 jak coś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...