Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban na ip/ zmiana ip na każdym koncie

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest program do zmiany ip na każdym koncie? Np mam uruchomione 4 postacie i każdy client ma inne ip czyli sprawdzą IP 1 postaci i zbanują to reszta będzie miała inne ip - bo na serwie, na którym gram banują na ip.

Opublikowano

Właśnie tak nie można zmienić ip na 4 innych postaciach, bo jak zmieniasz ip swoje to na cały komputer, a nie na odpalone konta.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jest taka mozliwosc, ale nie na 1 pc.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

A macie jakieś dobre programy skupiające się bardziej na ukryciu ip w GRACH? Bo jedynie znalazłem hide all ip ale na 3 dni a cracka ni ma :P

Opublikowano

Mówicie, że na pl leci na multikonta...sprawdzę to :D

Nikt tak nie NAPISAŁ.

I na PL-u jest na 1 konto nie na ip.

Opublikowano

Mówicie, że na pl leci na multikonta...sprawdzę to :D

Nikt tak nie NAPISAŁ.

I na PL-u jest na 1 konto nie na ip.

To nic do stracenia można dalej jechać.

Opublikowano

Właśnie tak nie można zmienić ip na 4 innych postaciach, bo jak zmieniasz ip swoje to na cały komputer, a nie na odpalone konta.

Bzdura!!! Odpalasz pierwszego klienta z domyślnego/podstawowego internetu(z routera/modemu) potem podłączasz smatrfona w trybie usb-udostepnianie internetu(czyli teraz masz 2 punkty dostępu), odpalasz 2 klienta. Voila, masz 2 postacie na rożnych ip

A macie jakieś dobre programy skupiające się bardziej na ukryciu ip w GRACH? Bo jedynie znalazłem hide all ip ale na 3 dni a cracka ni ma :P

^^^ Jak ty chcesz ukryć ip w grze której mechanizm polega na socket'owej wymianie danych

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Bzdura!!! Odpalasz pierwszego klienta z domyślnego/podstawowego internetu(z routera/modemu) potem podłączasz smatrfona w trybie usb-udostepnianie internetu(czyli teraz masz 2 punkty dostępu), odpalasz 2 klienta. Voila, masz 2 postacie na rożnych ip

^^^ Jak ty chcesz ukryć ip w grze której mechanizm polega na socket'owej wymianie danych

Chodzi o to, że główne konto stawiam na swoim IP, a boty rejestruje i stawiam na noc na zmienionym IP i na serwerze, na którym banują nie na konto, a na IP to dostaje bana na tym zmienionym IP. :D

Opublikowano

Jedynie możesz postawić VMke i na każdej inne ip, ale musisz się z tym liczyć, że będziesz miał strasznie mało fps (jak chcesz przerzucać itemki to starczy, ale raczej nie pograsz)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...