Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze stroną Drakelounge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy chce wyplacic skin.Wyskakuje komunikat ze nie mozna stworzyc offerty. Po odświezeniu pieniądze znikaja i po 20 min znow się pojawiaja i tak ciagle.
Wyplacajac ak-47 vulcan przyszla oferta i ja anulowalo. Pieniadze znikly i od 3 dni nir mg ich odzuskac
Sorry za bledy pisalem na szybko

Budowniczy
Opublikowano

Napisz do supportu i będzie luz ;)

Widocznie jakiś problem na stronie.

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Najlepiej napisz na support i opisz dokładnie problem ( Poczekaj 24h). Możliwe że masz problem, bo ja sam po wpłaceniu nie mogłem wypłacać dopiero mi to support odblokował, z tego co pisali właściciele tej stronki od kilku dni mają problemy z depozytem i wypłatą, i wszystkie problemy trzeba im zgłaszać.

Opublikowano

"I has a problem - i want withdraw skin. I get answear "can't make offer". After refresh I don't get cash and after 20 minutes i get them.

Withdrawing ak-47 vulcan i get offer, bot cancel it. Cash vanish and from 3 days i can't get them"

tak z grubsza :P

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

"I has a problem - i want withdraw skin. I get answear "can't make offer". After refresh I don't get cash and after 20 minutes i get them.

Withdrawing ak-47 vulcan i get offer, bot cancel it. Cash vanish and from 3 days i can't get them"

tak z grubsza :P

I have a problem - i want to withdraw a skin. When I trying to get it, page show me "Can't make an offer". After refresh I didn't get cash, but after 20 minutes my money turned back. 3 days ago I tried to withdraw ak-47, I got an offer, but suddenly it was declined. Then my money vanished and I didn't get it back.

Tak brzmi lepiej :p

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...