Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 4k

Olsenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kwota przeznaczona na zakup: 4000zł

Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):13,3"
Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)programowanie, internet, filmy
Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
Osobiste preferencje:Zależy mi na sprzęcie, który posłuży przez dłuższy czas, ponieważ jako student nie będę miał dużego budżetu na zmienianie sprzętu za 2-3 lata, dobrze by było gdyby wytrzymywał na tej baterii z 6-7h, chodzi mi o to żeby wystarczał do szkoły / na wykłady. Myślałem nad kupnem używanego MacBooka Pro z 2015r. Co uważacie o takim wyborze?
System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)obojętnie

Opublikowano

Witam, nie jestem fanem maców płacić tyle za sprzęt ;)

Proponuje
Lenovo Ideapad 710S-13 i7-6500U/8GB/256/Win10 srebrny

Matryca FULL HD IPS matowa - lepszej jakości od tradycyjnej TN, elegancka obudowa aluminiowe wnętrze laptopa, podświetlana klawiatura, głośniki Harmana, 2 pokrywy serwisowe, cichy i chłodny, procesor 7 generacji kaby lake. 

ASUS ZenBook UX303UB i5-6200U/8GB/256SSD/Win10 Rose

Jasny i matowy ekran Full HD IPS, lekka i wytrzymała obudowa z aluminium,dobra jakość wykonania, stylistyka premium, dedykowana karta graficzna i wydajny procesor, przejściówki w zestawie, duża liczba złącz, wygodna podświetlana klawiatura.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Nie chciał bym między nimi wybierać bo oba są na prawde dobrymi modelami. CHyba ASUS czasem w coś pogram więc grafika dedykowana by się przydala.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...