Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] BRĄZ 4 PO PIERWSZYCH PLACEMENTACH [ZOBACZ ZDJECIA]

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbugowane konto? czyżby? a może po prostu taki słaby? ^^

Poprzednie sezony na koncie:

A tutaj dywizja po pierwszych 10 placementach na koncie:

http://i.imgur.com/Vjp0yzI.jpg

OP.GG screen:

http://imgur.com/rWPAFyE

Pozdro ^^

Link do op.gg: http://euw.op.gg/summoner/userName=VerirenN

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Ziomuś po prostu słabo się postarałeś i tyle. Masz taką dywizję na jaką zasłużyłeś póki co.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@peter1234 Ty w ogole wiesz o jakiej grze mowisz? w lolu MMR dostajesz na poczatek na poziomie silver/gold a moje konto z niewiadomych przyczyn trafilo do głębokiego b5..

Ja wygrałem 5 gier 5 przegrałem i dostałem S3 na a w poprzednim sezonie konto unranked xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@peter1234 Ty w ogole wiesz o jakiej grze mowisz? w lolu MMR dostajesz na poczatek na poziomie silver/gold a moje konto z niewiadomych przyczyn trafilo do głębokiego b5..

przyczyna jest prosta, za słabo zagrałeś

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Gosciu, wlasnie pokazales jakim debilem jestes... Gosc jest smurfem, wygral 9 meczy z 10. W dwa dni wyszedl z b4 do s2 a Ty gadasz, ze slabo zagral... Widziales wgl jego match history? Wszedles? Sprawdziles sytuacje? Gowno wiesz, na gownie sie znasz i tyle... Piszesz aby nabic tylko post...
Opublikowano

jak nigdy wczesniej rankedów nie grałes to na co liczyłes? teraz masz okazje troche pograc

a ja przeglądałem te screeny z wszystkich sezonów na darmo..

wygrywałes łatwo bo grałeś z brązami więc trafiłes do brązu, nic sie nie zbugowało a Ty dojdziesz do silvera i cie tam zatrzymają ;)

powodzenia i pozdrawiam

Hejo

Opublikowano

A wiesz, ze poczatkowe mmr na czystym koncie to 1200? Czyli to jest silver, jezeli wygrasz z 5 meczy z 10, to jestes na winratio 59% czyli mmr 1200 zostaje a wiwc trafiasz do silvera. W jego przypadku, przy wygrani 9 meczy powinien dostac jakiegos golda, a nie praktycznie najnizszy braz.

Jemu nie chodzi o problem wyjscia, tylko problem tego, ze z racji iz umie grac to tylko zepsuje rozgrywke innym gracza na tym poziomie.

Opublikowano

A wiesz, ze poczatkowe mmr na czystym koncie to 1200? Czyli to jest silver, jezeli wygrasz z 5 meczy z 10, to jestes na winratio 59% czyli mmr 1200 zostaje a wiwc trafiasz do silvera. W jego przypadku, przy wygrani 9 meczy powinien dostac jakiegos golda, a nie praktycznie najnizszy braz.

Jemu nie chodzi o problem wyjscia, tylko problem tego, ze z racji iz umie grac to tylko zepsuje rozgrywke innym gracza na tym poziomie.

A Ty wiesz czy powtarzasz plotki ?

Hejo

Opublikowano

Po prostu nie umiesz grać... 

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po prostu ten system jest na bardzo niskim poziomie :D Potem nowi gracze płaczą że trudno wyjść z brązu, no nie dziwne ze trudno jeżeli gramy na osobę z takimi samymi umiejętnościami lub nawet wyższymi co gold/ plat. 

Opublikowano

Długo będziesz płakał o to że dostałes niską dywizje? 

Skoro grasz tak dobrze, to jakim problemem jest wyjść z brązu?  

Riot ci nie pomoże, a tym bardziej ten płacz.

Opublikowano

No sluchaj, nie ma co się oszukiwać ale system w lolu po prostu ssie.. przywczyaj się do tego ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

...

bo tutaj nie chodzi o to ILE wygrałeś ale Z KIM grałeś i JAK sobie dałeś radę...

lepszy przeciwnik = wyższa dywizja ( o ile poradziłeś sobie i wygrałeś )

...

staty itp. ilość wygranych nie mają znaczenia ^_^ pobić idiotów i wygrać 9 na 10 gier raczej na takim poziomie jest łatwo ;x... 

chyba...

Opublikowano

...

bo tutaj nie chodzi o to ILE wygrałeś ale Z KIM grałeś i JAK sobie dałeś radę...

...

staty itp. ilość wygranych nie mają znaczenia ^_^ pobić idiotów i wygrać 9 na 10 gier raczej na takim poziomie jest łatwo ;x... 

chyba...

Czyli dobranie dywizji to loteria? :D Przykładowo, dobrało mi słabych przeciwników w danym meczu to mam jakimś cudownym sposobem wymienić ich na lepszych? 

Opublikowano

...

...

chyba...

Czyli dobranie dywizji to loteria? :D Przykładowo, dobrało mi słabych przeciwników w danym meczu to mam jakimś cudownym sposobem wymienić ich na lepszych? 

Tak działa polityka Rito i o ile faktycznie nie jesteś magikiem, to nic nie zdziałasz.. 

Pisz do supportu ewidentny bug

?? Support mu odpisze że nie może ingerować w system i tyle ;) Oni mają system i w niego nie ingerują, bo im się nie chce lub jest to zbyt utrudnione.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brąz to stan umysłu, a nie dywizja xD

Brąz to stan umysłu, a nie dywizja xD Pograj trochę i jeśli jesteś dobry to w tydzień do złota możesz wejść 

Brąz to stan umysłu, a nie dywizja xD Pograj trochę i jeśli jesteś dobry to w tydzień do złota możesz wejść 

Opublikowano

Sorry za odkop, ale masz tak debilny tok myślenia, że głowa boli.... Czyli według Ciebie osoby, które są w diamencie na soloq dostały na flexach brąz x zasłużyły na taką dywizję, tak? I po prostu zagrali za słabo swoje placementy?

• Yaboku zmienił(a) tytuł na [SS] BRĄZ 4 PO PIERWSZYCH PLACEMENTACH [ZOBACZ ZDJECIA]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...