Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria.pl - Szukamy współpracy(Reklama!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TSzOqiH.png

Predoria to prężnie rozwijający się serwer Easy/PvP, który wystartował 20 stycznia tego roku. 

Temat piszemy w jednym celu - szukamy konkretnej reklamy, także..

Jeżeli jesteś:

- Youtuberem, który posiada minimum 1000 Subskrypcji i jest aktywny na youtube.

- Właścicielem fanpage, który ma bardzo dobrą aktywność i tematycznie jest mocno związany ze środowiskiem gier/metina

- Właścicielem bloga, strony, forum związanego tematycznie z grami/metinem..

Napisz do nas! Obiecuje, że nie pożałujesz nawiązanej z nami współpracy!

Od siebie oferujemy:

- Wsparcie na serwerze, jeżeli u nas grasz(głównie dla youtuberów)

- Pomoc w rozwoju twojego bloga, kanału, strony poprzez reklamy na naszym fanpage/stronie/forum

- Nagrody na konkursy dla Twoich odbiorców, dzięki czemu z pewnością przybędą do Ciebie nowe osoby!

- Coś, na co głównie liczycie, ale regulamin tego zabrania (Oczywiście tylko dla wybranych jednostek)

Aktualnie na serwerze posiadamy srednio 900-1000 osób online, jednak nie chcemy na tym przystać i pragniemy dotrzeć do jeszcze szerszego grona graczy, a do tego potrzebujemy Twojej pomocy!

Kontakt:

FP: facebook.com/Predoria

FORUM: www.forum.predoria.pl (Igrek)

Z góry prosimy, jeżeli już do nas będziecie pisać - to konkrety.

Podajcie w pierwszej wiadomości jak najwięcej informacji o sobie, czego oczekujecie, co oferujecie, ponieważ aktualnie przypływ wiadomości do nas sprawia, ze omijamy z góry wiadomości, które nie posiadają w sobie nic innego niż "Cześć", "elo mam problem" i tak dalej, mam nadzieje, że zrozumiecie.

Prezentacja serwera do wglądu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1598585-predoria-dedyk-easypvp-rework/

Opublikowano

Administracja podchodzi poważnie do sprawy, nie są to typowe 'sebki' i 'gimbusy', pełen profesjonalizm. Znają się na rzeczy i wiedzą co robią.

Team godny polecenia i nawiązania współpracy na dłuższą metę. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Oczywiście mogę polecić administracje tego serwera bardzo fajna ekipa .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie polecam Tego Serwera! Masa Bugu 0 Balansu Totalnie Dno. Nie pozdrawiam.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie polecam Serwera oraz Administracji ;') Okłamujecie graczy... każdy wie, że Igrek to Harnaś... serwer to DNO bez balansu gdzie topka już swoje konta sprzedaje... Administracja forum to banda ....... ;') i na serwerze jest multum botów... :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...