Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fairy Tail

Nekrosmanteia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo już coś o kontynuacji FT ?
Skończyło się ponownym tworzeniem gildii i tyle od tamtego czasu cisza martwa, nikt nie podaje nigdzie informacji

Wiecie coś?
Kiedy zaczną wychodzić odcinki albo czy już są

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Na wiosnę wychodzi film Fairy Tail - zakładam, że jeśli anime miałoby być wznowione w najbliższym czasie, to informacje zostaną podane w dniu premiery.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Pewnie nie chcą robić kolejnego gówna (jakim był cały 2 sezon) więc czekają, aż manga się skończy (albo przynajmniej zapowiedzą jej koniec). 

106071453484304291456.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomo już coś o kontynuacji FT ?

Skończyło się ponownym tworzeniem gildii i tyle od tamtego czasu cisza martwa, nikt nie podaje nigdzie informacji

Wiecie coś?

Kiedy zaczną wychodzić odcinki albo czy już są

Dokładna data filmu kinowego to 06.05.2017

Opublikowano

Potwierdziła się informacja, że aktualna saga mangi Fairy Tail jest zarazem ostatnią częścią historii. Oznacza to, że do końca dzieła Hiro Mashimy pozostało niewiele rozdziałów, możliwe, że manga zakończona zostanie już w tym roku. Czy w takim razie możemy liczyć w najbliższym czasie na trzecią serię anime? Całkiem możliwe, że osoby odpowiedzialne za promocję naszego ulubionego uniwersum, by podnieść na koniec sprzedaż papierowej wersji Fairy Tail, zdecydują się na taką właśnie formę reklamy. Zapraszam do komentowania.

860331433165800174608.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pewnie nie chcą robić kolejnego gówna (jakim był cały 2 sezon) więc czekają, aż manga się skończy (albo przynajmniej zapowiedzą jej koniec). 

1 sezon też był gównem.

Ogólnie całe FT to gówno xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat. Koniec FT został już w 100% potwierdzony. Zostało na chwile obecną jeszcze 9 (9 tygodni) chapterów do finału. Mashima na razie nic więcej nie zdradził poza tym, że już planuje coś nowego. Może to byc całkowicie nowa manga lub jakaś kontynuacja FT. W to drugie osobiście wątpie.

Film kinowy już wyszedł, można fragmenty zobaczyć w internecie. By obejrzeć go normalnie poczekamy pewnie jeszcze z ponad miesiąc, na lepsza jakoś kilka miesięcy. Nie ma żadnych informacji co do kolejnej serii anime i osobiście tutaj również wątpię, by ja kontynuowali. Anime przeważnie jest forma reklamy dla mangi. Jest też świetną okazją do zarobku dla stacji emitujących dane seriale (im większa popularność, tym większa kwota za reklamy puszczane w trakcie odcinka). Jednak w przypadku, kiedy manga lada moment dobiegnie końca, a anime by dogoniło historię potrzebuje około roku, nie sądzę by ktokolwiek się w to bawił.

igNMhIy.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam temat, by tylko poinformować, że drugi film kinowy "Dragon Cry" jest dostępny do obejrzenia na youtube. Przynajmniej był jeszcze wczoraj. Niestety wersja nagrywana telefonem i bez ang napisów (ja znalazłam z niemieckimi). Nie jest najgorsza, da się obejrzeć. Nic więcej nie napiszę, zapewne sa osoby, co czekają na dobra już wersję z polskimi napisany, a nie chce spoilerować :)

igNMhIy.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Ayume napisał:

Odświeżam temat, by tylko poinformować, że drugi film kinowy "Dragon Cry" jest dostępny do obejrzenia na youtube. Przynajmniej był jeszcze wczoraj. Niestety wersja nagrywana telefonem i bez ang napisów (ja znalazłam z niemieckimi). Nie jest najgorsza, da się obejrzeć. Nic więcej nie napiszę, zapewne sa osoby, co czekają na dobra już wersję z polskimi napisany, a nie chce spoilerować :)

oglądanie wersji cam xD

macie wy ludzie rozum i godność człowieka?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Jak napisałam, wersja nie jest najgorsza i jak komuś to tak bardzo nie przeszkadza, to może obejrzeć :) Fakt, faktem, troszkę ucięło w niektórych momentach górę ekranu, ale poza tym jest ok. Obraz nie lata, dźwięk i obraz jest nawet dobrej jakości. (wystarczającej). Ja już nie mogłam się doczekać, więc na te wszystkie "niedogodności" nawet nie zwracałam uwagi :

:D
MlFgBOc.png

igNMhIy.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...