Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Klanu !

KuuuBaaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Szukam klanu mam 4k bitew 48% win ratio. W garażu obecnie mam:IS-3, T-43, Type 64, AMX 12 t, B1, SU-152. Gram przeważnie w weekendy (ale nie zawsze) bardziej dla zabawy. Nudzą mi się bitwy z randomami gdzie nie ma zbytnio frajdy z gry. Posiadam TS3 mam 16 lat (po mutacji). Nick: KuuuBaaa123

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

Opublikowano

WN8 obecnie posiadam 657,5 (wiem mało) X nie mam bo miałem przez dłuższy czas przerwe. Przez co rozumiesz dostępne do badania ?

Mogę zrobić screeny moich drzewek jak chcesz.

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

Opublikowano

Choć na staty nie patrzę to z tym wn8 nikt cię nie przygarnie. Popraw najpierw swoje staty ( wn8 do okolic 1500 ), zbadaj i kup ze 2 X tieru. Jak masz kumpli, graj z nimi. Nic na razie nie wykombinuje chyba że bardzo zależy ci na dołączeniu do klanu ale tam nawet twierdzę na VI są przegrywanie w stopniu na 100 rozegranych może 20 wygranych.

Opublikowano

Nie ma problemu dzięki za pomoc NiemaSkilla

Opublikowano

Dołącz do tego co cię zaprasza @Bajezyd, jak się poprawisz to i na lepszy klan będzie łatwiej wymienić.

W jakim klanie byś nie był to zawsze lepiej niż samemu, bo masz więcej możliwości. Choćby dla znaczka na kadłubie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...