Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sharia.pl

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Podajcie datę startu w zapowiedzi :P

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

To również uzupełnijcie.

Czas do 13:00 :P

Opublikowano

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

Podajcie datę startu w zapowiedzi :P

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

To również uzupełnijcie.

Czas do 13:00 :P

Uzupełnione :)

Opublikowano

Ja tu nic ciekawego nie widzę. Myślałem że True sponsoruje bardziej ambitne projekty xD

Opublikowano

Jak na easy to tu nic nie ma. To samo można w 2 tyg zrobić. No ale powodzenia.

A co ma być?

Zamysłem serwera easy nie jest pvp?

​Wiecej nowości! więcej bugow, większość ludzi nie lubi tego całego nowego syfu.

Opublikowano

Jak na easy to tu nic nie ma. To samo można w 2 tyg zrobić. No ale powodzenia.

Nie wiem co chciałbyś zobaczyć na serwerze Easy ;) 

w moim odczycie serwer easy to serwer na którym jest kilka systemów, jakieś tam misje, są też systemy pod gildie, 

z tego co widzę po postach graczy szukają czegoś standardowego nie jakieś z kosmosu ;) 

Typowy serwer easy który ma na celu pvp i wojny oczywiście ozdobiony nutką expa i robienia eq .

Opublikowano

Paskudna prezentacja zrobiona na odpierdol. Nie wiem za co płacicie grafikowi.

+1

Ktoś wgl. sprawdzał tę prezentację? "Forum", czy "Pobierz grę" są częścią grafiki, można zapisać 18 lokacji przy 2 stronach po 6 zapisów, przy mapie na 100 zamiast "Boss" jest "Czas odrodzenia", panel boczny - Zamiana w potwor. Sama prezentacja jest brzydka, jakieś randomowe niebieskie kropki na obrazkach raczej nie spełniają zamierzonego efektu. Grafik to porażka.

Serwer wydaje się być bardzo łatwym, ale o ile ten balans faktycznie będzie dobry to coś może wyjść. Liczcie się z tym, że jeśli jest tak łatwo jak myślę to ludzie szybko zaczną narzekać na brak zajęcia, bo zrobili set wojenny i wbili maxa.

tenor.gif

Opublikowano

Paskudna prezentacja zrobiona na odpierdol. Nie wiem za co płacicie grafikowi.

+1

Ktoś wgl. sprawdzał tę prezentację? "Forum", czy "Pobierz grę" są częścią grafiki, można zapisać 18 lokacji przy 2 stronach po 6 zapisów, przy mapie na 100 zamiast "Boss" jest "Czas odrodzenia", panel boczny - Zamiana w potwor. Sama prezentacja jest brzydka, jakieś randomowe niebieskie kropki na obrazkach raczej nie spełniają zamierzonego efektu. Grafik to porażka.

Serwer wydaje się być bardzo łatwym, ale o ile ten balans faktycznie będzie dobry to coś może wyjść. Liczcie się z tym, że jeśli jest tak łatwo jak myślę to ludzie szybko zaczną narzekać na brak zajęcia, bo zrobili set wojenny i wbili maxa.

Masz racje, jest kilka niedociągnięć i błędów w prezentacji które dziś zostaną poprawione (już mamy to poprawione tylko edytować post) 

Jeżeli chodzi o trudność serwera, oczywiście nie może być on za łatwy i zdajemy sobie z tego sprawę natomiast jeżeli chodzi o 'utrzymanie graczy na poziomie maxymalnym  mamy już kilka pomysłów jak to zrobić ;)

Dzięki za opinie ;)

Pozdrawiam Ślepy ;) 

Opublikowano

Osobiście myśle że serwer jest zrobiony pod kase i do tego tu nic fajnego nie ma .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Osobiście myśle że serwer jest zrobiony pod kase i do tego tu nic fajnego nie ma .

Jeżeli Twoim zdaniem nasz serwer jest pod hajs pokaż mi serwer który nie jest.

Jeśli piszesz że nic nie ma w takim razie jeżeli możesz to napisz co Twoim zdaniem powinno mieć miejsce na serwerze Easy ;) 

Opublikowano

Boże, serwer to jedna wielka sklejka, sorry panowie, ale spodziewałem się czegoś lepszego po True. Powodzenia.

Tak jak ujął to Poeta ~ 2 tygodnie roboty.

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Ehhh myślałem że będzie coś ciekawszego, a tutaj serwer na max tydzień :( Nic nowego nie widać, żadnego nowego systemu.

Powinna się głównie liczyć jakość i przyjemność z rozgrywki na serwerze, a nie ilość napchanych nowości. :)

Polecam serwer, słaba ta grafika troche ale myślę, że serwer będzie dość dobry :) Powodzenia 

Opublikowano

Ehhh myślałem że będzie coś ciekawszego, a tutaj serwer na max tydzień :( Nic nowego nie widać, żadnego nowego systemu.

Powinna się głównie liczyć jakość i przyjemność z rozgrywki na serwerze, a nie ilość napchanych nowości. :)

Polecam serwer, słaba ta grafika troche ale myślę, że serwer będzie dość dobry :) Powodzenia 

Jakość i przyjemność ? Jaka może być dla mnie przyjemność grać na serwerze gdzie robiłem to samo xx razy ? Ja szukam czegoś nowego w metina, coś co przyciągnie mnie do niego na dłużej, a nie na 3dni :>

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie. Najwazniejsze że nie ma miliona systemów w których ciężko sie połapać.

Oby był stabilny i administracja nie olewała graczy a bedzie sie przyjemnie w niedziele grało :)

😅

Opublikowano

Nic ciekawego nie ma w tej prezentacji + estetyka - oczywiście to kwestia gustu jednak podług mojej opinii kuleje, ponadto jeżeli nie potraficie dopracować prezentacji pod względem chociażby odnośników do stron to jak to świadczy o serwerze? Dodatkowa kwestia to jest sklejka nic nie ma tu autorskiego jedynie przerobienie kilku gotowych rzeczy pod własny pomysł. Życzę wam powodzenia ot moja subiektywna jak każda inna ocena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...