Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Administracji

αℓfαвєт

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w Tytule tematu poszukuję Administracji na mój serwer TS3

Może coś o właścicielach oraz samym serwerze i planach o nim :

Właściciel Alfabet - Ja jestem odpowiedzialny za sprawę techniczną serwera , pomoc użytkownikom , reklamę serwera pilnowania porządku na serwerze

Właściciel OBIEKTYWNY - Mój kolega odpowiedzialny jest za pomoc użytkownikom , pilnowania porządku na serwerze , Rekrutacji New Adminów  Oraz stronę finansową.

Serwer - Został stworzony z myślą o użytkownikach aby czuli się na nim jak u siebie.

Nasze Wymogi To M.IN.:

✔ Wiek min. 16 lat, (możliwe wyjątki),
✔ Znajomość regulaminu serwera,
✔ Znajomość TeamSpeak3,
✔ Głos po mutacji,
✔ Duża aktywność na serwerze,
✔ Dobry kontakt z użytkownikami,
✔ Wysoki poziom kultury osobistej,
✔ Chęć niesienia pomocy innym,
✔ Umiejętność pracy w grupie,
✔ Obiektywność w podejmowaniu decyzji,
✔ Motywacja do pracy,
✔ Opanowanie , Solidność,
✔ Czynny udział w życiu serwera, dyspozycyjność,

Oferujemy:

- Miłą atmosferę

- Dobrą zgraną ekipę

- I wiele wiele innych ;).

Kontakt:

http://totalspeak24.pl/

IP: totalspeak24.pl

Prywatna wiadomość na MPC.

Przypominam ze serwer stoi nie całe 2 dni i zamierzamy go dopiero rozkręcić ;).

Opublikowano

Byłem u was na serwerze i zobaczyłem co i jak. Wnioskuje ,że serwer jest mało rozbudowany w dodatku nie przyjemnie wygląda. W dodatku na waszym serwerze brakuje wam bota muzycznego do grania i za dużo jest zasyfionych rzeczy. I w opisie z tego co widać za mało oferujesz, napisałeś "i wiele innych" czyli co. Życzę aby wam serwer jakoś wypalił i przyciągał graczy , którzy spędzą miło czas na serwerze.

Jeżeli będziesz coś więcej oferował to mógłbym złożyć podanie u ciebie lub przejść "rozmowę na teamspeak".

Opublikowano

Niby ładnie opisane itp. ale konkretów brak. Tekstu dużo ale połowa o tym samym. 

Osobiście, gdyby nie to że mam własny projekt może bym się skusił lecz w sytuacji z której ktoś szuka adminów na forum i to na forum na którym aktualnie siedzimy (pozdro dla kumatych i wiedzących o co mi chodzi) to martwił bym się o brak profesjonalizmu i pewnego poziomu owej administracji.

Tak czy siak, życze powodzenia i tego aby serwer wypalił.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...