Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch OB42 [20.01.2017]

tubady123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można gdzieś przeczytać o tej nowej postacio?

http://paladins.gamepedia.com/Torvald

Po angielsku.

A tak to chyba jest on za free jak każdy nowy champion[?], a jak nie to na treningu możesz go odpalić. Generalnie champion nie dla mnie bo ja jednak preferuje DMG i mechanicsy, a nie zasranego healera czy inne gówno. Fernando i inni tarczownicy powinni nerfa dostać, oj tak.

Opublikowano

Zagrałem 2 gierki Trovaldem i jest serio dość silny, ult jest zdecydowanie przesadzony, praktycznie cały czas wypychałem 2-3 osoby poza mapę. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zagrałem 2 gierki Trovaldem i jest serio dość silny, ult jest zdecydowanie przesadzony, praktycznie cały czas wypychałem 2-3 osoby poza mapę. 

Dokładnie. Jak się ma pod ręką drugiego tanka+healer, a u przeciwników nie mam lub jest fernando/barik czy ruckus to niemal zawsze ma się tę tarczę pełną/50%. Ult przesadzony fciul, można ugrać mecz/rundę.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Postać fajna.. Ale ten ult naprawdę jest przesadzony.. Muszą go zbalansować. :| 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

No ten ult potrafi wkurzyć ale jest dość efektowny jeżeli chodzi o wywalanie ludzi poza mapę. Z drugiej strony nie wiem czemu ludzie płaczą, że on jest taki OP, wystarczy kupić wreckera na odpowiedniej postaci i jest zjadany szybciej niż dobiegnie na pole walki. :v

Opublikowano

No ten ult potrafi wkurzyć ale jest dość efektowny jeżeli chodzi o wywalanie ludzi poza mapę. Z drugiej strony nie wiem czemu ludzie płaczą, że on jest taki OP, wystarczy kupić wreckera na odpowiedniej postaci i jest zjadany szybciej niż dobiegnie na pole walki. :v

Ten ult + ''F'' od Bomb King'a niezłe może podziałać. :D

2e6ftab.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...