Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie itemki.

snajper131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

kiedyś dało się wklejać bronie i do tego jeszcze kupować taniej itemy z item shopa, np. m249 w cenie granata dymnego na 30 dni czyli 1500 dinarow. Mam pytanie dziala to jeszcze bo chcialem tak famasa kupic. Plz o szybko odpowiedz.

Opublikowano

wszysko dobrze działa tylko po wlogowaniu albo zakupie czy tez podmienie broni

pisze <please in normal procedure> czy cos takiego :/ sam prubowalem

Opublikowano
wszysko dobrze działa tylko po wlogowaniu albo zakupie czy tez podmienie broni

pisze <please in normal procedure> czy cos takiego :/ sam prubowalem

Udowodnij screenem

Opublikowano

@topic

Nie prawda ja posiadam specjalną wersje CE zwaną UCE, która nie jest wykrywalna przez PunkBustera i w ogóle jej nie widać w procesach więc mogę sobie swobodnie operować Cheat Engine w WarRock'u bez żadnych banów czy kików.

Jeśli ktoś chce więcej informacji na temat UCE piszcie na moje gadu-gadu: 1548285

Opublikowano

NIEE NIEE NIEE dobry pomysl tylko nie wiem jak to sie robi :/ mugl by mi ktos opisaci jak zrobic te tanie items

wiem jak zmniejszyc PB i banny nie leca tylko co 20 min kick z PB jak siedzisz na CE za opis jak zrobic tani items dam 5*

Opublikowano
Lulz to jest private...

Sposób jak zrobić CE niewykrywalnym dla WR/PB.

Wojtasek nie chce nic mówić ale ten poradnik który tam leży jest mojego autorstwa tylko że z mojego 2 konta, które zostało zabanowane za nic. Chodzi mi o Megatron22.

Opublikowano
napisalem do monkeya o podanie linka skad moge sciagnac uce to napisal mi tak "nie dam ci linka nara xD"

Tego nie da się ściągnąć trzeba specjalnie konfigurować CE. Nie podam ci sposobu ponieważ uważam, że powinien być on tylko dla nielicznych użytkowników tego forum.

Opublikowano
Tego nie da się ściągnąć trzeba specjalnie konfigurować CE. Nie podam ci sposobu ponieważ uważam, że powinien być on tylko dla nielicznych użytkowników tego forum.

są 2 wyjścia

1. masz na pewno zwykł CE tylko jakiś Bypass skombinowałeś czy coś takiego i się chwalisz UCE

2. Albo se jaja z nas robisz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ale z was dzieci ze niby nie ma UCE hahahaha juz ktos podawal ten poradnik jak zrobic UCE 1 wersje napisal megatron22 a pozniej dragon to odswiezyl nie wiem czy to bylo przed skasowaniem wszytskich tematow ale co wam szkodzi poszukac

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

pierwszy raz słyszę że były tańsze itemy a wklejanie broni nie działa k2 zmieniło kody broni

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...