Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję GRAFIKA

Natanez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

imgQ4U4.png

Nie polecam współpracy z tym serwerem, mają dużo online, bo się nieuczciwie reklamują, a jeśli admin jakiegoś serwera pójdzie z chęcią wyjaśnienia problemu, to zamykają się na swoim kanale i rozdają bany ^^

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

imgQ4U4.png

Nie polecam współpracy z tym serwerem, mają dużo online, bo się nieuczciwie reklamują, a jeśli admin jakiegoś serwera pójdzie z chęcią wyjaśnienia problemu, to zamykają się na swoim kanale i rozdają bany ^^

Nie pozdrawiam.

Dokładnie, dodatkowo: http://www.mpcforum.pl/topic/1586273-ts-starspl-czyli-kolejny-s%C5%82aby-serwer/page-1

Opublikowano

Nie polecasz współpracy jakoś mam współprace z MultiGaming serwerownią CS i nie narzekają po za tym to reklamowali się dawni admini tego ts3 których wywaliłem z administracji Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie polecasz współpracy jakoś mam współprace z MultiGaming serwerownią CS i nie narzekają po za tym to reklamowali się dawni admini tego ts3 których wywaliłem z administracji Pozdrawiam :)

Na pewno ktoś ci uwierzy że nick Information/informator  to twoja była administracja, gościu reklamujecie się i to żywcem na każdym serwerze.

Opublikowano

Mógłbyś podać więcej informacji, czego potrzebujesz i w jakim stylu na pw? 

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Natanez XDDD

Serio znowu tu przylazłeś? M*nda jakich mało, nie polecam współpracy z tym człowiekiem, kradnie, oszukuje co najgorsze to u niego macie. Wiem, bo pracowałem z nim kiedyś, jezu jakie on bajki wymyślał.

Co do reklam  - jaka była Administracja? Sam jesteś script kid, walisz ddosy, robisz shut down'y serwerów no halo nie odbieraj se prestiżu i nie chowaj się za innymi. Skoro taki zdolny jesteś to czemu teraz udajesz niewiniątko? xD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Natanez XDDD

Serio znowu tu przylazłeś? M*nda jakich mało, nie polecam współpracy z tym człowiekiem, kradnie, oszukuje co najgorsze to u niego macie. Wiem, bo pracowałem z nim kiedyś, jezu jakie on bajki wymyślał.

Co do reklam - jaka była Administracja? Sam jesteś script kid, walisz ddosy, robisz shut down'y serwerów no halo nie odbieraj se prestiżu i nie chowaj się za innymi. Skoro taki zdolny jesteś to czemu teraz udajesz niewiniątko? xD

Natanez XDDD

Co do reklam - jaka była Administracja? Sam jesteś script kid, walisz ddosy, robisz shut down'y serwerów no halo nie odbieraj se prestiżu i nie chowaj się za innymi. Skoro taki zdolny jesteś to czemu teraz udajesz niewiniątko? xD

Masz jakiś problem pantoflarz szukam grafika a nie wpierd**** się ciągle jesteś żałosny tyle mam ci do powiedzenia idz lepiej się interesować swoim ts3

Opublikowano

Natanez XDDD

Natanez XDDD

Masz jakiś problem pantoflarz szukam grafika a nie wpierd**** się ciągle jesteś żałosny tyle mam ci do powiedzenia idz lepiej się interesować swoim ts3

Halo od tego jest forum żebym ostrzegał przed takimi jak ty, z resztą widać po wypowiedzi jaki to poziom reprezentujesz :D

P.S Skończyłem dyskusję, jakby coś to priv.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera jak i współpracy z nim, banda 15-letnich nieudaczników reklamujących się gdzie popadnie.

Opublikowano

Użytkownik godny polecenia. Wczoraj wykonałem banner na serwer i dzisiaj otrzymałem zapłatę.

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

@GeRu

Nie widzę problemu w PSC.

No to gratuluję podejścia. W pracy na koniec miesiąca też nie będziesz widział problemu w otrzymaniu wypłaty w PSC? :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Wiesz że z PSC można się wymienić na doładowanie np. konta PayPal? PSC to jest tylko pośrednik

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

Wiesz że z PSC można się wymienić na doładowanie np. konta PayPal? PSC to jest tylko pośrednik

Z psc 50 pln masz jakieś 20, więc przeliczniki są po uju opłacalne.

Opublikowano

Ja dostałem tyle ile zarządzałem. Nie było żadnych cięć, nie wiem o czym piszesz

Opublikowano

Ja dostałem tyle ile zarządzałem. Nie było żadnych cięć, nie wiem o czym piszesz

Mówię o wymianie psc za np przelew (pieniądze na konto bankowe).

Opublikowano

Serdecznie nie polecam współpracy z tym dzieckiem. Wchodzi na inne serwery, reklamuje sie, robi patologie, do tego ma 15 lat :< Loczek, wyjdź stad i sie nie kompromituj bo jak widzisz nie ma na twoj temat zadnej dobrej opinii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...