Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. plików

MrKris7100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie tworzenia nowego pixel bota do dark orbit. Zacząłem od podmianki plików przez http injector. Boxy się już udało podmienić na nieruchome różowe kwadraty ;) Teraz chciałem zająć się resztą, ale sprawę pokomplikowały latające po całej mapie "gwiazdy" w postaci pojedynczych pikseli. Usiłuję się ich pozbyć ale nie wiem nawet w którym pliku szukać. spacemap.swf, ui.swf odpadły a nie mam zamiaru przeszukiwać setek plików. Może któryś z użytkowników wie w jakim pliku to siedzi?

Chodzi mi konkretnie o to:

sNUk4Ch.png

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Jakby tak sprawdzali to połowa graczy za używanie starego klienta by dostawała bany ;)

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

A nie było tak że Ci co zamieniali grafike na starą pożegnali się z kontami przy ban wave ?

😅

Opublikowano

Mnie to jeszcze nie spotkało :) Czekam na konkretne odpowiedzi a nie gdybanie na temat banów.

Opublikowano

Tak było i Ci co korzystali z jakiejkolwiek podmiany plików dostali bana, jeśli to zostało wykryte. Więc radzimy Ci odpuścić, bo prędzej czy później poleci za to ban.

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Nie interesuje mnie kwestia bana. Pytam konkretnie o plik, skończcie nabijać posty bez sensu ;)

Opublikowano

Niestety to nie to :/ Może kolega wie jaki plik odpowiada za tło okienek w grze? Też by mi pomogło.

Opublikowano

@muszekphelka23 dziękuje kolego sympatyczny, bardzo mi pomogłeś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...