Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] i_channel_min_depth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od pewnego czasu mam problem aby móc modyfikować swoje kanały, chcąc utworzyć nowy kanał lub cokolwiek zmienić wyskakuje mi błąd "i_channel_min_depth" wcześniej jako Server Admin mogłem robić to bez problemu. Wszystkie moce uprawień mam na 75 i nie wiem gdzie leży problem.

Opublikowano

Tak jak widać na tym Screenie https://scr.hu/qm3Kgp usuń tę permissie z rangi, być może jest to właśnie tego problem ; )

Jeśli nadal nie pomoże pisz śmiało :D

Opublikowano

Jeśli nie masz nic ważnego na TS'ie albo VoiceVPS/VPS z TS'em to reinstaluj/zresetuj serwer/maszyny jeśli takowy błąd się powtarza. Reinstal na pewno pomoże :D A restart spróbuj jeśli nie podziała to Reinstaluj jeśli nie masz nic ważnego tam, bo wszystko można od nowa zrobić, zapisz sobie w notatniku wszystkie spacery, opisy poszczególnych kanałów i gotowe.

Na przyszłość co aktualizacje rang zrób kopie serwera zapasową ponieważ zawsze wtedy możesz cofnąć się do danego postępu/konfiguracji i zobaczyć w czym leżał błąd.

Mam nadzieję że pomogłem!

Miłej nocy, иєєρq ツ <3

Opublikowano

Witam, Dziękuje wszystkim za rady, przeinstalowałem serwer ts3 i wszystko działa normalnie innego wyjścia nie miałem, jeszcze raz Dziękuje! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...