Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sen mi przepowiedział przyszłość z gry

R3CORDYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chodzi mi dokładniej o to, że miałem kiedyś taki sen, ogółem to z gry bodajze Minecraft, jakis czas temu i było to trochę dziwne.

Śniło mi się że dodali tam jakąś klasę do gry, i nie, nie widziałem w internecie czy gdzieś żeby takie coś miało by być.

Do rzeczy, śniła mi się jakaś klasa z gry tej, no i było dokładnie tak jak w tym śnie, wstaję rano, to samo dodali co było w moim śnie.

Wytłumaczy mi ktoś na czym to polega? Mój sen przepowiedział przyszłość?

Mam nadzieję że zrozumiale napisałem, ale śpieszy mi się.

To nie troll, jestem poważny i nie lubię trollować :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam prośbę. Możesz położyć się spać i powiedzieć mi ile piór anioła dziś w Nostale wydropię? 

Opublikowano

Chyba każdy miał sytuacje, w której przyśniła mu się sytuacja, która miała miejsce dzień później czy tydzień później.

Miałem chyba tak z 3 razy.

Czasami jest to tylko przypadek, sny często pokazują nam nasze pragnienia/obawy.

Opublikowano

Mi się kiedyś śniła aktualizacja bazy wirusów w Avaście. Następnego dnia niespodzianka - sen się spełnił.

Nie tylko ty masz takie wyjątkowe zdolności.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To mogą być zwyczajnie Twoje pragnienia aaaaalbooo można założyć, że żyjemy w nieskończonej ilości wszechświatów jednocześnie w przeszłości, teraźniejszości i przyszłości i Twoja "dusza" aka nieświadomość podczas snu pokazuje Ci różne rzeczy, z Twojego przyszłego/przeszłego/obecnego doświadczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

DEŻAWI xD Klasa postaci? Chłopie, przyśniło Ci się że wojownika dodadzą, przecież to nic nadzwyczajnego, zwykłe pragnienie, które się spełniło. Jakby to było coś kompletnie nigdy nie wymyślonego i by to dodali, to mógłbyś się zastanawiać.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Również pozdrawiam

"To nie troll, jestem poważny i nie lubię trollować"

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png
to kiedy walniemy tą solówke bo na mma się specjalnie zapisałem

Słuchaj, nie rozumiem o co ci chodzi, jest już takie konto na mpcforum, bo sprawdzałem ale ono nie jest " MOJE " przeczytaj mój 1temat po czym się wypowiadaj :)

Opublikowano

Żyjemy w pętli czasowej - podczas śmierci wracasz do punktu narodzin i przeżywasz życie od nowa, wszystko idzie tak samo, jednak Twoja świadomość jest powstrzymywana przez podświadomość i dlatego nie pamiętasz momentu śmierci. Jacyś debile nazwali to "deja vu" i wytłumaczyli to w bezsensowny sposób, abyś mógł sobie to usprawiedliwić. Zaufaj mi, jestem ekspertem.

Kiedyś miałem sen, w którym spotkałem Makłowicza w Almie - na drugi dzień faktycznie to się stało, ale to długa historia, więc nie będę się o tym rozpisywał. Nie martw się, nie jesteś sam, zresztą osoby wyżej to potwierdzają ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Żyjemy w pętli czasowej - podczas śmierci wracasz do punktu narodzin i przeżywasz życie od nowa, wszystko idzie tak samo, jednak Twoja świadomość jest powstrzymywana przez podświadomość i dlatego nie pamiętasz momentu śmierci. Jacyś debile nazwali to "deja vu" i wytłumaczyli to w bezsensowny sposób, abyś mógł sobie to usprawiedliwić. Zaufaj mi, jestem ekspertem.

Kiedyś miałem sen, w którym spotkałem Makłowicza w Almie - na drugi dzień faktycznie to się stało, ale to długa historia, więc nie będę się o tym rozpisywał. Nie martw się, nie jesteś sam, zresztą osoby wyżej to potwierdzają ;)

A co by się stało jakby np ludzi nie było na świecie albo matka by zrobiła aborcję? @KlauS.

Opublikowano

A co by się stało jakby np ludzi nie było na świecie albo matka by zrobiła aborcję? @KlauS.

To się dzieje cały czas, wszystko jest zaplanowane z góry, a jak ktoś wychodzi poza schemat, to i tak wszystko wraca do normy. Pętla cały czas trwa. Ludzie nienarodzeni się nie rodzą.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...