Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreativeMetin2 [Dedyk] [Hard]

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do skilli.... do wbicia na G trzeba przeczytać 55 ku  (z metinów powyżej 35 lv dropi po 2 ku i od 60 lv metinów po 3 ku), kamyki duchowe dopią standardowo + z rajdów.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Co do skilli.... do wbicia na G trzeba przeczytać 55 ku  (z metinów powyżej 35 lv dropi po 2 ku i od 60 lv metinów po 3 ku), kamyki duchowe dopią standardowo + z rajdów.

Drop fms i riba standard ? Jest magiczny metal czy tylko bodzie ? 

Opublikowano

90% prezentacji ukazuje screeny petów/kostiumów/fryzur... Nie chce nic mówić o miastach bo według mnie jest to kabaret.

Serwer osobiście mi się nie podoba.

Jak duża przewagę daje is?

zandia_sygna.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać całej prezki, która wygląda na pierwszy rzut na lekkiego kotleta, ale startowanie z hardem, w 2 dni po tym jak wystartował dobry hard, który na dzień dzisiejszy zbiera dużą ilość graczy to trochę strzał w kolano. 

Opublikowano

serwer polecam dzis dojdzie aktualka co zmienie drop z  np best kapitana   poprawi drop co poniektórych itemow  oraz zmieni ilosc ku  potrzebnych do G 

Opublikowano

aktualnie wprowadzili kilka porawek     w najblizszym czasie   tez poprawia  dropy z bosow  itp 

aktualnie masz 10 ku i skil g 

z metkow na wyzszy lvl dropia bodzie

z bosow dropia bodzie  

poprawili drop  itemow do biologa i nie których ulepszaczy  i kilka drobnych zmian 

Opublikowano

temat do zamknięcia

A co padło się?

miało być wielkie boom w wyszedł niewypał

Na stronie info "Serwer został zamknięty."

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Ja odrazu wiedziałem ze to nie wypał. To nie przypominało metina, zero reklamy, zero czegokolwiek, żal mi tylko waszego poswieconego czasu i pieniedzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...